2777
2789
عنوان

کرونا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 85 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار چندجا رو آدرس هست برات میفرستم  راستی کجا ها رفتی جا نداشتن؟؟؟

پارسیان 

بیمارستان امام حسین

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
سلام علائمتان را چک کنید من ۲۵ درصد درگیری ریه داشتم فقط،سرفه بدون هیچ علامتی دیگری..‌با سی تی معلوم ...

من سرفه ندارم فقط گرفتگی

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
ممنون عزیزم خدا خیرت بده دعا کن نیاز نباشه خوب شم😞

خواهش میکنم گلم 

ان شاءالله که نیاز نیست 🙏

دکتر خوب تو مشهد زیاد 

یه چندتایی میشناسم خواستی بگو بهم همشهری 

برای منم دعا کن منم علائم دارم 😥

خواهش میکنم گلم  ان شاءالله که نیاز نیست 🙏 دکتر خوب تو مشهد زیاد  یه چندتایی میشناسم خ ...

قربونت برم مهربون ان شاء الله بیماری از تو خونوادت دور باشه

امشب نوبت دارم میگن دکترش خوبه ان شاء الله جواب بده

قربونت برم مهربون ان شاء الله بیماری از تو خونوادت دور باشه امشب نوبت دارم میگن دکترش خوبه ان شاء ا ...

خدانکنه عزیزم 

الهی آمین همچنین شما 🙏🙏🙏

ان شاءالله که چیزی نیست و استرس داری 🙏🙏🙏

خدانکنه عزیزم  الهی آمین همچنین شما 🙏🙏🙏 ان شاءالله که چیزی نیست و استرس داری 🙏🙏🙏

ان شاء الله