2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سه ساله که ازدواج کردم هردو ادمای خوب ونرمالی هستیم خانواده هامونم همینطور ولی هرروز جنگ داریم حرف ه ...

منم دقیقا اینجوری هستم هیچ مشکلی اساسی نداریم  ولی ی روز خوش هم نداشتیم 

🌹🌹🌹تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز 🌹🌹🌹
همه تو این زمینه دروغ میگن و پول میگیرن فقط .پس اگه دلیلش این باشه تاابدباید تومشکلاتم غرق بشم و بم ...

به نظرتون چیکار کنیم خسته شدم بخدا 

🌹🌹🌹تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز 🌹🌹🌹
همه تو این زمینه دروغ میگن و پول میگیرن فقط .پس اگه دلیلش این باشه تاابدباید تومشکلاتم غرق بشم و بم ...

به احتمال زیاد همینه ولی راه چاره اش که رفتن پیش دعانویس نیست فقط، منم قبول دارم،اکثر دعانویس ها خودشون کارای شیطانی انجام میدن یا کلاه بردارن

باید ایمانت رو زیاد کنی، گناه نکنی، نماز بخونی، قرآن بخونی ، سوره بقره برای رفع طلسم خیلی خوبه اگه نمیخوای خودت هم بخونی از اینترنت دانلود کن و صوتش رو هر روز تو خونه پخش کن

سه ساله که ازدواج کردم هردو ادمای خوب ونرمالی هستیم خانواده هامونم همینطور ولی هرروز جنگ داریم حرف ه ...

منم‌مثل تو منتها خانواده شوهرم‌ادم‌حسابی نیستن اونم‌ غلام حلقه به گوش خونوادش 

قصه آنجاست که شب بود و هوا ریخت بهم..انقدر درد کشیدم که خدا ریخت بهم...🖤