2777
2789
عنوان

نیازمند

216 بازدید | 22 پست

بچه ها امروز خانمی حدود ۵۰ سال اومده و یه ماسک پارچه ای خواست قیمتش ۱۸ بود

و گفت به نیت محرم همین جوری بده

منم گفتم ببخشید نمیشه ولی از این ماسک خودم یکبار مصرف میخواین بدم

گفت نه نخی میخوام 

بعدم رفت و گفت داد بی داد

یعنی باید میدادم

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

پشیمون شدم میگم کاش میدادم بهش

یکمم کلاس بالا بود خانم البته

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اگه واقعا نیازمند بود همون ماسکی که گفتیو میگرفت 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

اگه نیازمند بود از همون یبارمصرفا میگرفت

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
چ گویم

آخه چون گرون برا خودم برنداشتم

من ماسکمو هر روز میزار تو پلاستیک و بعد ده روز دوباره استفاده میکنم

بگو باشه بیا یه مرغم از قصابی بخرم خورد کنه ببر خونه 

😁اره واقعا

چن وقت پیش یه فال گیر اومده بود گفت گره افتاده تو کارتو و فلان بهد نخ گره زد اول بهش ۵ تومن دادم

بعد 5 دقیقه یه شر وری گفت وگفت ندر کن خروس از این حرفا،،بعد در آخر گفت پول ۵تا مرغ بده 

منم موندم چی بگم 5 تومن دیگه بهش دادم

گولم زد

باز گفت فلان چیزو بده پول ندارم

😁اره واقعا چن وقت پیش یه فال گیر اومده بود گفت گره افتاده تو کارتو و فلان بهد نخ گره زد اول بهش ۵ ...

اعتماد نکنید 90درصد دروغ میگن 

عاشق و رند و نظربازم و میگویم فاش....تا بدانی که به چندین هنر آراسته‌ام....👍😜
حالا اگه شرایطش بود میدادی 

اره 

ولی در روز فقیر زیاد میداد

یکی میگه گل سر بده جوراب بده

موندم