2777
2789
لامبدا به اعداد يوناني داره ميره جلو تهش ميرسه ب بي نهايت😅🤦🏼‍♀️

غلط کرده😒😒 فک کرده میتونه ما رو بکشه

عمرا ما کم بیاریم😂😂😂😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
یا قمر بنی هاشم علاعمش چیه این یکی اسمش چیه الان یه کرونا هست یه دلتا یکی هم این حدیده بازم هست یا ه ...

عزیزم این هفتمین جهش کروناس

کرونا

کرونا هندی

انگلیسی 

برزیلی

دلتا

اینارو یادم بود

الانم اسمش لامبداست.سرفه های بی نهایت شدید تب و بدن درد از علائم بارزشه

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غلط کرده😒😒 فک کرده میتونه ما رو بکشه عمرا ما کم بیاریم😂😂😂😂

من تورو توو تاپيك كتاب منشن كردم نديدمت

فك كردم سايت نمياي

نگو مياي و توجه نميكني ب منشن هاي من اره??😒😒😒

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه خانومی بود اینجا دنبال دعانویس یا طلسم نویس بود میگف ما داروشو داریم ولی نمیذارن وارد بازار بشه م ...

جدا از اینکه دعا نویس و قبول ندارم ولی میگن دکتر روا زاده شربت داره برا این بیماری 

کلا اگه دقت کنیم میبینیم توصیه های سنتی بهتر جواب داده البته همه دکتراشون اصلی نیستن

مثلا بخور گلاب،سیب و عسل،خوردن آویشن،خوردن آب جوش و عسل و آبلیمو،خوردن آب هویج و مایعات،نخوردن لبنیات و غذاهای سرد،دود کردن اسپند

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
من تورو توو تاپيك كتاب منشن كردم نديدمت فك كردم سايت نمياي نگو مياي و توجه نميكني ب منشن هاي من ار ...

😬😬ندیدم بابا یه مدت نیومدم اعلاناتم داشت منفجر میشد

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
😬😬ندیدم بابا یه مدت نیومدم اعلاناتم داشت منفجر میشد

نشنوم صداتو

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عجب بدبختیه هااا اگه قراره مرگ تدریجی داشته باشیم  یه زلزله بیاد همه بریم ک راحت تریم  ...

اونکه یه چند وقتی هست بعد زلزله ورامین اخطار زلزله برا تهران دادن مخرب و کلا داغون گفتن بیاد اینسری همه میمیریم

😢😢

دفه بعد صدات ميكنممم بااايد ببيني بياااي😒

اونکه یه چند وقتی هست بعد زلزله ورامین اخطار زلزله برا تهران دادن مخرب و کلا داغون گفتن بیاد اینسری ...

اره منم خوندم ک دیگه ایندفعه....وای زلزله خیلی ترسناکه

دفعه پیش با اینکه کم بود من قشنگ خودمو باختم 

فقط خدا و دیگر هیچ ....
به جهنم بیاد همه رو نابود کنه خسته شدیم والا ازین دنیا با مسخره بازیاش 

اخ گفتیییی

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

گونه لامبدا کرونا  وارد ایران نشده

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم