2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو نت سرچ کردم درسته از دلتا حطرناک تره اما ننوشته بود با شستن دست هم از بین نمیره

یا قمر بنی هاشم علاعمش چیه این یکی اسمش چیه الان یه کرونا هست یه دلتا یکی هم این حدیده بازم هست یا همیناست

وای اره من خودم کرونا دارم الان دارم جون میدم یکی دیگه بیاد چی میشه یا حسین

منم مثل شما الان مبتلام خیلی بده

حالا اینکه دیگه هیچی 

امیدوارم شایعه باشه 

دلتنگتم رفیق جان،درست عین خودت که دلتنگ بودی، هنوز باورم نمیشه،کاشکی برگردی اینجا جات خیلی خالیه      برگرد تا همه اون قربونت برم ها و فدات بشم هایی که خیلی کنترل کردم تا بهت نگم رو جبران کنم   برگرد داداشی برگرد فدات شم   میدونی چقدر آب پرتقال گرفتم برات؟  برا یه سال تامینی برگرد داداش خوبم  . داداشی چرا دوریت انقد سخته؟ چرا دارم کم میارم؟چرا اشکم بند نمیاد اخه ؟تو یه روزی برمیگردی میدونم ولی زود برگرد من گناه دارمااااا به کی بگم سلطان به کی بگم آقای دکتر؟ با کی شوخی کنم؟ برای کی حرص بخورم؟ هااان؟ کی بهم بگه اخ دختره ی خنگ هاااان؟ برگرد داداش جونم برگرد دیگه قول میدم نگم بچه ها گناه دارن اذیتشون نکن دیگه قول میدم به حرفت گوش بدم بیمعرفت دیروز بهت قول دادم که تلاشم رو بیشتر کنم خوب درس بخونم بهت قول دادم پای قولم هستم تو هم همون روز اول قول دادی که اگرم خواستی بری قبلش بهم بگی   پس چرا یهو رفتی؟

شایع پراکنی نکنید

هر وقت اومد رسید بعدش یه خاکی تو سرمون میریزیم

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
یا قمر بنی هاشم علاعمش چیه این یکی اسمش چیه الان یه کرونا هست یه دلتا یکی هم این حدیده بازم هست یا ه ...

علائمش فرق نمیکنه فقط سرعت انتقالش بسیار بالاتر از دلتاعه و احتمال مرگ هم خیلی بیشتره😢

لامبدا

به اعداد يوناني داره ميره جلو تهش ميرسه ب بي نهايت😅🤦🏼‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

شایع پراکنی نکنید هر وقت اومد رسید بعدش یه خاکی تو سرمون میریزیم

ي دانشمند گويا چندماه پيش گفته بود يه كروناي دلتا هم مياد كسي جدي نگرفته بود

حالا همون گفته لامبدا هم مياد بعد دلتا ك شمارشه اعداد يونانيه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بجز لامبدا ویروس های جدیدی اومدن تو کشورهای مختلف ولی هنو به ایران نرسیده انقد نترسین قدرت سرایت بالاتره زنده موندن و مردن بستگی به سیستم ایمنی بدن طرف داره اون کرونا اولی خیلیارو کشت خیلیا نجات پیدا کردن پس تا میتونین رو سیستم ایمنی بدنتون کار کنین 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
نمیدونم حالم خیلی بده انگار اخر دنیاس😢

من از خودم نمی‌زنیم اصلا الآنم کرونا دارم بمیرم هم مهم نیست اصلا هم نمیترسم اما از شوهرم میترسم بیچاره تو بیمارستان همش با این جور بیماران سرکار داره اون همینجوری بعد خوب شدنش ریه های مشکل پیدا کرده یکی دیگه بیاد چیکار کنم من

اخر اخرش مرگه

و تا خدا نخواد نمیمیریم

اینطور فکر کنیم منتظرشیم بیاد بخوایم نخوایم میاد

پس بهتره فقط رعایت کنیم بقیشم بسپاریم ب خودخدا

یجای این ویروس میلنگه

بدم میلنگه

خدا خودش بخیر میگذرونه

توکل بر خدا