2777
2789
عنوان

حاجت روا شدن

235 بازدید | 13 پست

من مشهد زندگی میکنم یه آقایی رو دوست دارم که رابطمون یه مدته بهم خورده و کم و بیش باهم حرف میزنیم و همدیگه رو میبینیم خیلی خیلی کم.توروخدا برام دعا کنید خیلی واسه عشقم جنگیدم و هنوزم دارم میجنگم.بارها حرم امام رضا رفتم هرروز دارم خدارو صدا میزنم هرروز دارم التماس میکنم.شام غریبان شمع روشن کردم از امام حسین خواستم دست به دامن حضرت زینب و بانو فاطمه ی زهرا شدم.از امام علی خواستم.توروخدا برام دعا کنید حاجت روا بشم برسم به عشقم دیگه طاقت ندارم دیگه جون ندارم.ایشالا خدا همتون رو حاجت روا کنه تو همین ماه عزیز.😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا شاید خدا برنامه بهتری داره واست.

عزیزم من تهران زندگی میکردم عشقم مشهد.

رابطمون که بهم خورد یک شبه رفتم مشهد واسه اولین بار رفتم حرم امام رضا

از خدا خواستم اگه قراره بهم برسیم راهم هموار شه برم مشهد واسه زندگی و صبر بهم بده تا دوباره برگردیم بهم

دوماه بعدش دانشگاه مشهد ثبت نام کردم و با تمام سختی هاش خونه گرفتم اینجا

چهار ماهه مشهد زندگی میکنم یسری مشکلات پیش اومد که نشد برگردیم مادرش فوت کرد یهو الان سه ماهه…

خدا خواست مشهد باشم راهمو هموار کرد امام رضا کمکم کرد بیام

چشم عزیزم حتما دعا میکنم😍❤

خدا خیرت بده دعا کن واسم خدا به دلم نگاه کنه دیگه طاقت ندارم با ۲۰ سال سن تک و تنها تو شهر غریب دارم کار میکنم و درس میخونم و میجنگم که برسم بهش😭

عزیزم توگوگل سرچ کن نماز حاجت روز پنجشنبه بخون خیلی تاثیر داره

چله ی زیارت عاشورا و نادعلی برداشتم😭دعا کنید برام به حق همین ماه محرم دیگه تحمل ندارم بند بند دلم داره پاره میشه

میرم حرم همتونو دعا میکنم

خدا خیرت بده دعا کن واسم خدا به دلم نگاه کنه دیگه طاقت ندارم با ۲۰ سال سن تک و تنها تو شهر غریب دارم ...

الهی عزیزم💔

ان‌شاءالله خدا به دل شکسته زینب حاجت روات کنه عزیزم

🍂