2777
2789
عنوان

خانمای سزارینی

290 بازدید | 29 پست

قبل عمل ۱۲ ساعت و بعد عمل چند ساعت باید چیزی نخورد؟

گرسنتون نشد ضعف نکردین؟ من وقتی تو حاملگی. گرسنم باشه میارم بالا تهوع میگیرم 

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚

نه سرم تغذیه میزنن . و داروهای بی حسی اشتها رو کور میکنه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من اون وعده ی آخر رو خیلی مقوی خوردم. آب قلم و سیب زمینی کوبیده شده داخلش... هم حجمش‌کمه هم سیر نگه میداره

۶ صبح هم رفتم بیمارستان ۹ سزارین شدم خیلی گرسنه نموندم

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

من که تا یک ساعت قبلش خوردم اون یک ساعتم چون درگیر عوض کردن لباس و مدارکم بودم نمیشد بخورم دیگه

ولی بعدش اصلا نمیزارن بخوری 

عزیزم سرم میزنن گرسنه نمیشی نگران نباش

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
من که تا یک ساعت قبلش خوردم اون یک ساعتم چون درگیر عوض کردن لباس و مدارکم بودم نمیشد بخورم دیگه ولی ...

اهان ینی سرم جلوی گرسنگی رو می‌گیره؟

من همش استرس تهوع داشتم چون اینجوری شدم تو حاملگی

معده باید خالی باشه خیلی ریسک کردین

درسته من نمیدونستم باید چیزی نخورم وصبحونه خوروم ورفتم سر عمل همش حالت تهوع داشتم وپرستار موند بالا سرم تا یه موقع بالا اوردم زود سرمو بچرخونه که خفه نشم 🤦‍♀️

نه عزیزم من سر دوتا بچه ها قبل عمل خوردم اصلا هم حالت تهوع نگرفتم

بحث حالت تهوع نیست، اگه‌بیهوشی عمومی باشید امکان داره محتویات معده بیان بالا و خدای نکرده وارد ریه بشه و عفونت و ...

حتی بی حسی از کمر هم امکان این قضیه هست چون فشار میاد به شکم

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
درسته من نمیدونستم باید چیزی نخورم وصبحونه خوروم ورفتم سر عمل همش حالت تهوع داشتم وپرستار موند بالا ...

مه بیحسی نبودی

2790
2778
2791
2779
2792