2777
2789
عنوان

اسم همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 64 پست

وا خوب ک چیش یده

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم حــــضــــرتــــ یــــار❤ سیو کردم😁

ما هیچ الهی همه تو ••• خوشا به بخت بلندم که در کنارِ منی♡  متاهل و متعهد💍 جانِ من است او  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنی دوستم  

این دوتایی ک پیشنهاد دادی خیلی ی جوریه لوسه ی جورایی

من خودم My heartگذاشتم

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

الان عوضش کردی از دلش دراومد؟

الان دیلیتش کردم!

و منم که ازش ناراحتم... کارد به استخوانم رسیده بود که اون کار رو کردم و اسمش رو تغییردادم...

طلاق گرفتم ازش...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
الان دیلیتش کردم! و منم که ازش ناراحتم... کارد به استخوانم رسیده بود که اون کار رو کردم و اسمش رو ت ...

همیشه خوشبخت باشی عزیزم

بهترین ها قسمتت انشالله

من مسئول حرفی هستم که می زنم  اما مسئول برداشت شما از حرفم نیستم...!
انشاالله زندگیت ب زودی پر از آرامش و روزای شاد بشه عزیزم 

ممنونم... من پنج ساله که طلاق گرفتم...ولی هنوز هم شاد نیستم.

خیلی هم شوهرم رو دوست داشتم...ولی اون منو دوست نداشت.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
همیشه خوشبخت باشی عزیزم بهترین ها قسمتت انشالله

ممنونم عزیزم.