2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هوآوی واچ فیت دارم ولی تعریف این مدلی که میخواید رو تو کامنتای دیجی کالا زیاد خوندم

من تازه خریدم قبلا هم می بند ۴ داستم جفتشونم یه مشکل دارم که هیشکی نمیتونه حل کنه.من گوشیم هم شیایومیه ولی یکم که فاصله میگیرم ازش زودی دیسکانت میشه در حالیکه روی گوشی سامسونگم هر جای خونه بودم همیشه وصل بود.مال شما هم اینجوریه؟

من تازه خریدم قبلا هم می بند ۴ داستم جفتشونم یه مشکل دارم که هیشکی نمیتونه حل کنه.من گوشیم هم شیایوم ...

نه من خوشبختانه این مشکل رو نداشتم، ولی خب برند متفاوتی دارم

بعضی ساعتا بیشتر از ۵، ۶ متر فاصله بگیری از گوشیت، اتصالیش به مشکل می خوره

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
نه من خوشبختانه این مشکل رو نداشتم، ولی خب برند متفاوتی دارم بعضی ساعتا بیشتر از ۵، ۶ متر فاصله بگی ...

بله درسته ولی وقتی با گوشی دیگه مسکلی نداستم باید اینجا هم اونجوری باشه.

گوشیتون چی هست

سامسونگ

ولی گوشی مادرم هوآوی و گوشی خواهرم ال جی هستش، این ساعتو با همه گوشیا امتحان کردیم اوکی بوده تا حالا، این جهت مشکلی نداشتیم، اگه خیلی اذیت کننده اس ببرید نمایندگیش بررسی کنن براتون 

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
سامسونگ ولی گوشی مادرم هوآوی و گوشی خواهرم ال جی هستش، این ساعتو با همه گوشیا امتحان کردیم اوکی بود ...

اره خیلی رو مخمه بنظرتون مشکل نرم افزاریه یعنی؟حل میشه یعنی؟زنگ زدم یه جا که نمایندگی تعمیر بود گفت باید بیاربن اینجا تلفنی جواب نمیدیم.معلومه ایراد از گوشیمه.الان اون مچ بندو دادم به یه نفر اونم گوشیش سامسونگه اونم هیچ مشکلی نداره.

اره خیلی رو مخمه بنظرتون مشکل نرم افزاریه یعنی؟حل میشه یعنی؟زنگ زدم یه جا که نمایندگی تعمیر بود گفت ...

به نظرم مشکل سازگاریه، با بعضی گوشیا سازگارتره، ولی تعچبم از اینه که خود ساعت شیائومیه، و گوشی شما هم شیائومیه و با این حال این مشکل پیش اومده

به هر حال باید متخصص چک کنه، من بیشتر از این اطلاعات ندارم متاسفانه

به نظرم مشکل سازگاریه، با بعضی گوشیا سازگارتره، ولی تعچبم از اینه که خود ساعت شیائومیه، و گوشی شما ه ...

منم دقیقا اینجوری فکر میکنم با بلوتوث ۵ سازگار نیست ساعتم.مرسی از راهنماییتون.