2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کوتاه کردم تموم نشده هنوز هست

چون بهشون نمیرسی عزیزم منم عین شما هستم کوتاه مطکنی باید دیگه مرتب بهشون برسی موخوره نگیره

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

کوتاه کن بعدشم موهاتو با برس چوبی شونه بزن روبالشی ساتن ابریشمی بخر شبا موهاتو باز نذار یا گوجه ای ببند بالاسرت یا بباف حتما ماسک مو و روغن مو بزن موهاتو تو حوله نپیچ با تیشرت نخی آبشو بگیر بعد بذار با هوا خشک بشن از سشوار و اتو تاجایی ک ممکنه استفاده نکن 

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
چون بهشون نمیرسی عزیزم منم عین شما هستم کوتاه مطکنی باید دیگه مرتب بهشون برسی موخوره نگیره

چیکارش کنم بهش برسم منظورت چه کارایی هست؟

خدای تمام قشنگی ها ازت میخام بهم یه بچه سالم و صالح عطا کنی اصلا میدونی چیه خدا جونم راستشو بگم اولش بهمون کمک کن خونه بخریم بعد بهم۴تا بچه بده دیگه چیزی نمیخام راضیم همه بگید آمین میخام به ارزوهام برسم اخه🌹😀

من هردوماه یه دفه نوک گیری میکنم بهتر شده ولی هنوزم هس 😐بعید میدونم از دست موخوره راحت شم😒

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
چیکارش کنم بهش برسم منظورت چه کارایی هست؟

تو این پیج برو بخون یاد بگیر @haircare_sogand 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

تو این پیج برو بخون یاد بگیر @haircare_sogand 

ممنونم

خدای تمام قشنگی ها ازت میخام بهم یه بچه سالم و صالح عطا کنی اصلا میدونی چیه خدا جونم راستشو بگم اولش بهمون کمک کن خونه بخریم بعد بهم۴تا بچه بده دیگه چیزی نمیخام راضیم همه بگید آمین میخام به ارزوهام برسم اخه🌹😀

الان که موخوره داره هیچکاری نمیشه کرد. فقط باید کوتاهش کنی

بعد از اینکه کوتاه کردی وقتی میری حموم از ماسک مو داخل حمام استفاده کم و از حموم که بیرون اومدی روغن ارگان بزن. موهاتو با کش نبند. وقتی موهات خیسه نخواب و از شونه چوبی استفاده کن. دیگه موخوره نمیگیری

توضیحات پکیج جامع ریاضی انسانی📣📣

۱-آموزش از سطح پایه یعنی صفر انجام شده

۲-به صورت جامع هست 

(هر ۳ پایه رو به طور کامل پوشش میده)

۳-حل تمارین مهم کتاب درسی

۴-ارائه نکته تست های ویژه برای حل سریع تست

۵-آموزش محاسبات سریع در حین تدریس

۶-حل تمامی تست های کنکور از سال ۹۰ به بعد داخل و خارج کشور

۷-کنکور ۹۹ داخل و خارج کشور به طور حرفه ای براتون تحلیل شده

۸-در آخر هر فصل هم یک آزمون فصل دارین

۹- به هیچ منبع یا کتاب دیگه ای نیاز ندارین

۱۰-محتویات پکیج دی وی دی و جزوه رنگی

۱۱-مدت زمان پکیج ۶۲ ساعت و در مدت دو ماه و نیم خیلی راحت میتونید ریاضی رو جمع کنید📣📣

۱۲-مناسب برای همه دانش آموزان با هر سطحی📣📣

۱۳_در ضمن در کنار پکیج رفع اشکال هم با خود استاد دارید📣📣📣

روش های میان بر و تستی حرفه ای در حین تدریس بهتون آموزش داده میشه که بتونین تمامی تست ها رو در کمتر از یک دقیقه پاسخ بدین

ممنونم

من انقد موخره دارم ک کچل شدم

ایادرنیادموهام

خیلی موهام افتضاحه

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒