2777
2789

تو بارداری که نه میشه قرص خورد نه میشه جوشونده خورد کرونا گرفتیم چ غلطی بخوریم؟

تو آمدی و من خطاب گشتم به نام زیبای "مادر"             و آن زنان برده شدند....و تحقیر شدند....و تضعیف شدند....و اسم خودشان را "باحیا" گذاشتتد و این گونه بود که تاریخچه باحیایی زنان آغاز شد...🍃                    عاشق فیلم دیدن      

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما گرفتید?

من قبل بارداری کرونا گوارشی گرفتم

تو آمدی و من خطاب گشتم به نام زیبای "مادر"             و آن زنان برده شدند....و تحقیر شدند....و تضعیف شدند....و اسم خودشان را "باحیا" گذاشتتد و این گونه بود که تاریخچه باحیایی زنان آغاز شد...🍃                    عاشق فیلم دیدن      
خداروشکر برا بویایی چکار کردید?

عزیزم برای بویایی کار جداگانه ای نکردم.با درمان کرونا بویاییم هم برگشت. من حالم اصلا خوب نبود و با رمدسیویر و آی وی ای جی درمان شدم.‌خونریزی روده هم داشتم و بهم چندین نوبت خون تزریق کردن ولی به خیر گذشت. شما کرونا داری؟

عزیزم برای بویایی کار جداگانه ای نکردم.با درمان کرونا بویاییم هم برگشت. من حالم اصلا خوب نبود و با ر ...

من امروز تست دادم هنوز جوابش نیومده

ولی احساس میکنم دارم چون بویایی ندارم ٦ روزه

و این دو روز بوییاییم میره و میاد نوسان داره

یعنی بعضی چیزا رو میتونم بو کنم 

ولی میره و میاد

[QUOTE=204354593]جدا هویج نیست؟!!!!!!!!! چرا؟؟!!!![/QUOT احتکار کردن اگه هم هست بزور پیدا میشه اون ...

واقعا تاسف باره. احتکار هویج!! کدوم شهرین؟ من تبریزم. قیمتش رو نمی دونم چون من خرید انجام نمی دم، ولی می‌دونم که هست توی بازار چون می خرن و میارن