2777
2789
عنوان

دعوای من با خواهرم سر دخترش

1449 بازدید | 38 پست

ما نزدیک همیم هفته ای دو سه بار همو میبینیم 

دخترش نه سالشه خیلی شلوغو لجبازه و اذیت میکنه 

من همیشه بهش تذکر میدادم این کارو کن این کارو نکن 

خواهرمم هیچی نمیگفت تا اینکه اومدیم خونه بابام دخترش بلند حرف میزد تذکر دادم گوش نکرد منم حال روحیم خوب نبود سرش داد زدم 

خواهرم تو خونه خودم هیچی نمیگفت جلو پدر مادرم شروع کرد گله کردن تو حق نداری به بچه من چیزی بگی ... منم گفتم بچت بی ادبه هیچیم بهش نمیگی خلاصه دعوامون شد الانم خونه بابام هستیم با هم حرف نمیزنیم ... تقصیر کیه ؟

عشقم دخترم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقن شرایط منو خواهرم 😅خواهررزاده منم حدود ۹سالشه چرا بچه های الان اینقد بی ادبو پرروان

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

عزیزم وقتی حوصله نداشتی و خواهرزادتم سروصدا میکنه..میگفتی من میرم خونه خودم 

تا دعوایی هم صورت نگیره

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

وای من اصن تحمل بچه بی ادب و جیغ جیغو رو ندارم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

هر دوتا.

اون باید باااید به بچش تو خونه بقیه تذکر بده.یا قبلش تو خونشون باهاش صحبت کنه.هر جایی نباید هر کاری کرد.تربیتش اشتباه بوده.هیچی نگفتن کلا بهش اینجوری شده لابد

شماهم نباید داد میزدی

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون