2777
2789
عنوان

ب این خاستگار چ جوابی بدم دخترا

282 بازدید | 33 پست

من  ۲۳ سالمه .دوتا بچه دارم.دوسال نیمه ک جدا شدم.بچه هام پیش شوهر سابقم.دانشجو ام.سرکارم هستم.۲و خورده ای درامد دارم ماشین دارم.با مادرم زندگی میکنم

یازده ماهه با یه نفر وارد رابطه شدم.ک قبل ازین ک من ازدواج کنم س بار بهم پیشنهاد داد من قبول نکردم چون جذابیتی برام نداشت .منم کلا بچه مثبت بودم..بعد جدایی اتفاقی بادخاهرم دیدیمش و احوالپرسی شمارم از خاهرم گرفته بود

خلاصهه گفت ک منم ی بار عقد کردم جدا شدم.

الان تو این مدت ک تو رابطه ایم همه چی اوکیه.

از نظر اخلاق و شخصیت پسر خوبیه.دست دلبازه.تفریح و اینا عالیه.

نماز میخونه.منو خیلی زیاد دوس داره.

خاهرم و مادرم هم در جریانن .و تاییدش میکنن

صبح تو شرکت کار میکنه۴ تومن میگیره 

مغازه لوکس فروشی هم داره ماهی ۷ .۸تومنم ازون داره

ماشین نداره.فوق دیپلمه

خب حالا بحثی ک هست بحث ازدواجه.

من خیلی میترسم.چون هنوزم بهش علاقه خاصی ندارم

خودشم میدونم.خب حسم تغیر کرده بعد این مدت ولی دوست داشتن یا علاقه نیس.

چن بارم گفتم جداشیم.خیلی اصرار کرد ک نمیتونم و فلان و این حرفا

حالا شما باشین چکار میکنین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم 

خودت می گی دوستش نداری😐

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

عزیزم درسته احساسم خیلی مهمه حتما کمم باشه باید حسی داشته باشی بهش ولی اینبار بیشتر منظقی فک کن وقتی میگی خیلی خوش اخلاقه و دست و دلباز و مومن پس بنظرم خوبه فک کن بهش

خدایا خودت برام معجزه کن.