2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان منم ا این ژد علایمی نداشت حالش خوب بود امروز دوز دوم میزنه

به نظرت سینوفارم واقعا تاثیری داره؟ اخه همه میگن چون عوارضش از بقیه واکسن ها کمتره تاثیر زیادی نداره اصلا

هیچ کدوم به درد نمیخورن.به نظر من...

.به عنوان کسی بهت میگم که بابام آسترازانکا زده...مامانم سینوفارم...خواهرم روسی زده اسمشو یادم رفت...همشون الان تستشون مثبت گوشه خونه افتادن...ولی خب خدایی حالشون به اندازه من بد نشد....من نزدم هنوز...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
همشون از مرگ جلوگیری میکنن بزن هرچی دستت اومد بزن استرازنکا عوارضش زیاده ولی ایمنیش بیشتره سین ...

پس سینوفارم هم اگه خدایی نکرده کسی مبتلا به کرونا بشه از مرگ جلوگیری میکنه؟

آسترازنکا و شنیدم میگن موثرتر هست اما میگن عوارضش خیلی زیاده و مامانمم بیماری قلبی داره میترسم😭

بعید میدونم به مردم عادی ۳ دوز بزنن فعلا که گفتن به کادر درمان دوز سوم و میزنن اونم اگه بخوان بزنن

دو دوز رو زده بودن عزیزم ؟ خدا سلامتی بده 

خواهرم دو دوز زده بود...مامان و بابا نه هنوز دوز اول

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
قرار نیس هر کی واکسن زد کرونا نگیره که!!!!!!!!

میگم حالشون بد شده...

پس سینوفارم هم اگه خدایی نکرده کسی مبتلا به کرونا بشه از مرگ جلوگیری میکنه؟ آسترازنکا و شنیدم میگن ...

اطراف ما بیمار قلبی بود 

استرازنکا زد یه دوز 

یه ردز تب کرد فقط 

حالا دیگه نمیدونم بعدا عوارض داشته باشه با نه 

پس سینوفارم هم اگه خدایی نکرده کسی مبتلا به کرونا بشه از مرگ جلوگیری میکنه؟ آسترازنکا و شنیدم میگن ...

اره عزیزم نگران نباش مطمئن باش زدن واکسن از نزدنش خیلییی بهتره

مادربزرگ منم بیماری قلبی داشت استرازنکا زد

دو روز خیلی اذیت شد

هیچ کدوم به درد نمیخورن.به نظر من... .به عنوان کسی بهت میگم که بابام آسترازانکا زده...مامانم سینوفا ...

منم شنیدم اثر زیادی ندارن هیچ کدومشون☹دوست من رفته داوطلبانه کووپارس زده میگه خیلی واکسن خوبیه و تاثیرش زیاده اما فعلا تو مرحله ازمایش بالینیِ و میترسم به مامانم بگم از اون تزریق کنه