2789
عنوان

کیا باردارن

114 بازدید | 26 پست

استرس زایمان ندارید؟من طبیعی میخوام فارغ بشم وقتی یادم میفته استرس تمام بدنم میگیر 

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

منم طبیعی میخام فعلا ک استرس ندارم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

استرس دارم ولی هرچی نزدیک تر میشم انگار بیخیال تر میشم 😐نمیدونم چرا

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍
من تازه هفته ی10 هستم، مهم ترین چیزی که بهش فکر میکنم سالم بودنشه، به زایمان اصلا فکر نمیکنم😅

همه اوایل فقط ب فکر سالم بودن هسن اخرا دیگ زایمان فکرت مشغول میکن

من تازه هفته ی10 هستم، مهم ترین چیزی که بهش فکر میکنم سالم بودنشه، به زایمان اصلا فکر نمیکنم😅

انشاالله سالم بدنیا بیاد فکر نکن زیاد به این موضوع من خیلی پشیمونم که خودمو الکی اذیت کردم و استرسای الکی☹

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍

من دو هفته دیگه زایمانمه انشاءالله..نگرانیم از زایمان کمتر از کروناست..میترسم برم برا زایمان کرونا بگیرم دیگه برنگردم

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
من دو هفته دیگه زایمانمه انشاءالله..نگرانیم از زایمان کمتر از کروناست..میترسم برم برا زایمان کرونا ب ...

دور از جون خوشبحالتون من روحیک ضعیف خیلی میترسم از زایمان یاد اون داد زدن های زنها تو بیمارستان میفتم وحشت میکنم

وای من میترسم خوشبحالت راستی ساک بچه چیا گذاشتین من نمیدونک چی بزارم

۲ دست لباس شسته سرهمی و پیراهن شلوار جوراب کلاه دستکش پستونک شیشه شیر شیر دوش دستمال مرطوب خشک کن  زیر انداز تعویض پتو دور پیچ قنداق فرنگی مای بی بی  من ساک حمل نوزاد رو هم با خودم میبرم 

وسایلی که برا خودم گذاشتم پوشک زایمان پد سینه شورت یکبار مصرف شلوار مانتو پیراهن تمیز الکل مدارک مورد نیاز  پرونده بارداریم  چند تا نسکافه گذاشتم گفتم شاید یدفعه سزارین بشم😐🤣