2777
2789
عنوان

لباسشویی

87 بازدید | 13 پست

سلام . پسرم از بچگی عاشق لباسشویی بودتا الان که ۲سال نیمه خسته شدم ازدستش لباسای تمیز میبره میندازه داخلش روشن میکنه پدرمنو دراورد چکارکنم بنظرتون ؟ 

برای دوست داشتن وقت لازم است اما برای نفرت گاهی فقط یه حادثه یا یک ثانیه ام کافیست 

خیلی ساده س .ازتوبرق دربیار .وقتی روشن نشد بگو خراب شده 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه قفل کودک نداره قفل بزن از پریزم بکش بیرون

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
خیلی ساده س .ازتوبرق دربیار .وقتی روشن نشد بگو خراب شده 

همین کارم میکنم جیغ داد میزنه میگه حتما باید روشن کنی 

برای دوست داشتن وقت لازم است اما برای نفرت گاهی فقط یه حادثه یا یک ثانیه ام کافیست 
برای من دکمه ی ترکیبیه ، میزنم قفل نمیشه ، روش خاصی داره؟

وای چه بد خوب از پریز بکش بیرون 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
مگه قفل کودک نداره قفل بزن از پریزم بکش بیرون

قفلم میزنم ،ازپریزم درمیارم بازمیره لباس میارع میرزه داخلش میگه روشن کن خسته شدم هلاکم کرد 

قفلم میزنم ،ازپریزم درمیارم بازمیره لباس میارع میرزه داخلش میگه روشن کن خسته شدم هلاکم کرد 

آخی عزیزم شیطون خوشمزه شیرین عسل جلوش سیم برق لباسشویی رو الکی فشار بده بگو وای نمیره داخل وای خراب شد به بابای بگیم بیاد درست کنه 

دخترم وقتی لباسشویی کار میکنه ، میاد خاموشش میکنه ، مشکل من برعکس اسیه    

الهی عزیزم شیطون بلای خوشمزه 😊😍