2777
2789
عنوان

محال ترین حاجت

1520 بازدید | 37 پست

میشه بگین چیکار کردین چی خوندین که حاجت روا شدین تورو خدا آرزو محال دارم

ارزومم اینه که بابام راضی نمیشه با ازدواج با عشقم تورو خدا بگین چیکار کنم حرف بی ربط خواستین بزنین چیزی نگین لطفا

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

الهی ....منم یه آروزی محالم رسیدم .با خودم میگم ارزو تا وقتی برآورده نشده آرزو هست بعد اینقد عادی میشه 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

راستش منم نرسیدم به محال ترین حاجتم  و حقیقتا صلاحم توش نبود نمیخوام دخالت بکنم ولی برا ازدواج خوب فک کن چون عشق آدمو کور و کر میکنه 

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 

ای داد بیداد مشکلت ک مشکل منم هست

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
الهی ....منم یه آروزی محالم رسیدم .با خودم میگم ارزو تا وقتی برآورده نشده آرزو هست بعد اینقد عادی می ...

دقیقا تا وقتی یه چیزی یا یه کسی دست نیافتنی و رویاست  قشنگ به نظر میرسه👏👏👏👏👌

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 
الهی ....منم یه آروزی محالم رسیدم .با خودم میگم ارزو تا وقتی برآورده نشده آرزو هست بعد اینقد عادی می ...

چیکار کردی تورو خدا انشالله همیشه دلت شاد 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
پدرت چرا مخالفه ؟

بهانه الکی 

از خدا بخاه ..اون بی شک از آینده شما خبر داره و مطمعنن خیر میخواد برا بدنش ...

بگو خدایا اگه بصلاحمه مشگلات رو از سر راهم بردار

اگه نیست مهرش رو از دلم پاک کن تا بتونم راحت کنار بیام و بهترینا رو نصیبم کن

مطمعن باش خداوند همیشه برای نشدن ها دلیل خوبی داره 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
چیکار کردی تورو خدا انشالله همیشه دلت شاد 

نذر امام حسین کردم .به بچه های کار یروز رفتم هرچی پس اندازه داشتم دادم هر کدوم هم اومد جلو گفتم دعا کن به حاجتم برسم.همه هم دعا کردن 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 
اگه میخوای ختم بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم بردار واقعا خیلی اثر داره من واسه ب ...

عزیزم خعلی سخته؟

نذر امام حسین کردم .به بچه های کار یروز رفتم هرچی پس اندازه داشتم دادم هر کدوم هم اومد جلو گفتم دعا ...

ای جانم چه خوب

از خدا بخاه ..اون بی شک از آینده شما خبر داره و مطمعنن خیر میخواد برا بدنش ... بگو خدایا اگه بصلاحم ...

اره واقعا موافقم