2777
2789
عنوان

پوست دوستم🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 31 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه نوجونه که بخاطر بلوغشه بهش بگو با فیس واش مخصوص پوستش صورتش رو روزی دوبار بشوره اگه احساس پوسته پوسته شدن و کشیدگی پوستش رو کرد مرطوب کننده مخصوص پوستش رو بزن اسکرابم یادش نره

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

شاید به خاطر پیشگیری از کرونا زیاد گرمیجات و دمنوش گرم خورده تابستونم هست اینطوری شده و یا شایدم کبدش خدای نکرده مشکل داره در هر دو صورت خاکشیر بزنه رو آب خنک بخوره براش خوبه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

مثلا چی میشد بگید پوست خودتوپن شناسای میشید؟

خب این دوستت حالا چن سالش هس🤔

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
مثلا چی میشد بگید پوست خودتوپن شناسای میشید؟ خب این دوستت حالا چن سالش هس🤔

چون پوست خودم نیست😐نمیدونم چرا وقتی یه نفر همچین سوالی میپرسه فکر میکنین حتما خودشه!!!۲۲

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم
چرا الکی میگین دوستمخب بگین پوست خوذم

چون خودم نیستم😤

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم
کرونا نگرفته قبلا؟

نه

کیست نداره مثلا دورسینهاش موی زبر دراومده باشه یاچونش 

خیلی وقته کیست داره ولی جوش نمیزد

عزیزم حتما کیستش بزرگ شده وقبلاریز بوده یاحتی خدای نکرده کیستش گوشتی باشه ک اینقدر رو صورتش تأثیر گذ ...

تخمدان پلی کیستیک داره

چون پوست خودم نیست😐نمیدونم چرا وقتی یه نفر همچین سوالی میپرسه فکر میکنین حتما خودشه!!!۲۲

😐😑

۲۲سالشه؟به اصلاح و بند واین چیزا حساسیت نداره؟شایدم از هورموناش باشه

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
تخمدان پلی کیستیک داره

بله عزیزم میگم ک واسه همونه شما ب دوستت بگو هروقت پریود شد سه روزه اول ناشتا قاسنی توآب بجوشون تا سه روز بخوره روز چهارم قشنگ حس میکنه کیستاش آب میشن میان بیرون