2777
2789

ترشح کرمی از علائم بارداریه منم داشتم البته بعد از موعدم بود

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ازوقتی اقدام کردم دوروز بعدش ترشحاتم شروع شده

اخه دو روز بعدش خیلی زوده ، انشاالله ک بارداری عزیزم ❤️

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

سلام یه سوال دارم من دوهفته پیش آزمایش بتا دادم ولی منفی بود موقع پریودم ۲ شهریور هستش و۶ روز مونده به پریودم یه روز لکه بینی قهوه‌ای داشتم از اون روز همش احساس میکنم میخوام پریود بشم ویه کمی هم زیر دلم تیر میکشه احتمال داره باردار باشم چون سر بارداری اولم وقتی۹ هفته بودم فهمیدم میشه کمکم کنید

دعاکنیدبرام ممنونم

انشاالله همونی بشه ک میخوای گلی😘😘😘😘💖💖💖💖

سلام یه سوال دارم من دوهفته پیش آزمایش بتا دادم ولی منفی بود موقع پریودم ۲ شهریور هستش و۶ روز مونده ...

اره احتمالش عزیزم چون ممکنه لکه لانه گزینی باشه صبرکن یک هفته دیگ بروازمایش