2777
2789
عنوان

فرم سر نوزاد

4406 بازدید | 30 پست

دخترم ۴ ماهش تموم نشده

ی طرفش بیشتر میخابید الان همین طرف سرش ی کم صاف شده و پیشونیش هم ی کم بلندتره اونطرفه

تو نت چیزای بدی نوشته بود

اگه تجربه دارین بگین ممنون

عصر میبرمش دکتر اما دارم دق میکنم اصلا نخابیدم

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه روز من دقیقا همین حال تورو داشتم عزیزم 

بیخودی نگران نباش سعی کن بیشتر سمت دیگش بخوابونی خودش درست میشه 

دختر من پشت سرش صاف بود سعی کردم سمت های دیگه بخوابونمش خودش درست شد نگران نباش انشاالله چیزی نیستو زودم درست می‌شه 

سلام عزیزم از فرم سر پسرم برات نگم که شبیه خربزه بود من خودم خیلی نگران بودم اما به مرور درست شد و الان خیلی قشنگ شده یادمه اون موقع دکتر میگفت وقتی شروع به نشستن بکنه بهتر میشه و همونم شد عزیزم ،،،این تجربه من بود ،موفق باشی 😊

🎵maybe we could be a symphony 🎵
خب به سمت دیگه بخوابونش، بعدشم نگران نباش فرم سر بچه تا یک سالگی تغییر میکنه و خوب میشه، بنا به تجرب ...

وای هر چی تلاش کردم ب اون طرف بخابونمش بیدار میشه نمیذاره اینقدر خودشو تکون میده تا صاف بشه

میترسم آخه ی طرف سرش کج شده

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
سلام عزیزم از فرم سر پسرم برات نگم که شبیه خربزه بود من خودم خیلی نگران بودم اما به مرور درست شد و ا ...

ممنون گلم دعام کن ببرمش دکتر بگه چیزی نیست

یه روز من دقیقا همین حال تورو داشتم عزیزم  بیخودی نگران نباش سعی کن بیشتر سمت دیگش بخوابونی خو ...

دختر من سمت راست سرش صافه و چون بیشتر به راست خوابیده پیشونیشم ی کم بلندتره از چپ

خیلی میترسم به خدا

دعا کن

دختر من سمت راست سرش صافه و چون بیشتر به راست خوابیده پیشونیشم ی کم بلندتره از چپ خیلی میترسم به خد ...

باشه عزیزم نترس قوربونت هیچی نیست سعی کن سمت چپ بخوابونی فرم سر نوزاد تا 1 سالگی گرد گرد میشه عزیزدلم 

وای هر چی تلاش کردم ب اون طرف بخابونمش بیدار میشه نمیذاره اینقدر خودشو تکون میده تا صاف بشه میترسم ...

دختر منم اوایل کله ش شبیه خربزه بود تا یکی دوسالگی خودش درست شد

باشه عزیزم نترس قوربونت هیچی نیست سعی کن سمت چپ بخوابونی فرم سر نوزاد تا 1 سالگی گرد گرد میشه عزیزدل ...

والا تو نت خیلی چیزای بدی زده بود

دیشب تا حالا چشمام پر اشکه

دارم می میرم از ترس تا برم دکتر

وا، هنوز استخون جمجمه سفت نشده که پیشونی بره عقب تر، تا 1 سالگی کامل میره عقب 

ن خب اونکه من خوندم میگف ۲ تا ۴ ماهگی فرصت هس برا بهتر شدنش

بببن طرف راستش صاف شده ی کم نامتقارنه

نگران نباش عزیزم هیچ مشکلی نداره تو ایندشرایطم رعایت کن اگه میخوای دکتر ببریش

منم یه روزی همین حال داشتم وبراش تاپیک زدم احتمالا همیشه به یک طرف خوابیده صاف شده سعی کن به سمت دیگه بخوابونیش اگه برگشت یه بالش یا تکیه گاهی درست کن نتونه به اون سمت برگرده من زیادم این کار انجام ندادم خودش درست شد. اوایل کله اش شبیه خربزه بود پسرعموم میگفت کله اتوبوسیه....منم ناراحت میشدم الان گرده گرده

نگران نباش عزیزم هیچ مشکلی نداره تو ایندشرایطم رعایت کن اگه میخوای دکتر ببریش منم یه روزی همین حال ...

ممنون عزیزم

شما هم ی طرفش صاف بود؟