لیلیعلی مدیر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 896 عنوان بیاد داخل | مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 82 پست حالا از همون مسیر برگردید😂😂😂 1400/05/31 | 05:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asooo18oo عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 571 عع منم ۱۹و خرده ای😂😂😂 خب هرکسی تو ی سنی دوره غرورش شروع میشه اینم بدون هیچی مث شخصیت نمیتونه ی ادمو قشنگ کنه من حاج خانوم نیستما نصیحت کنم ولی درکل اینا تجربه های خودمه تو چندسال اخیر
marziyeh0021 عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 8958 بله احتمالا در نقش پزشك بالاي سرتون بودم بيماران زيادي داشتم متاسفانه حضور ذهن ندارم. من که احتمال خیلی زیاد میدم پسر باشن. درهرصورت امیدوارم عقلش سرجاش بیاد جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
asooo18oo عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 571 من که احتمال خیلی زیاد میدم پسر باشن. درهرصورت امیدوارم عقلش سرجاش بیاد بیخیال خانوما هم دخترا هم پسرا تو ی سنی اخلاقای اینجور دارن شما ببخش☹️
marziyeh0021 عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 8958 بیخیال خانوما هم دخترا هم پسرا تو ی سنی اخلاقای اینجور دارن شما ببخش☹️ بله عزیزم منم خواهرم تو سن بلوغه نمیاد به یه خانومه غریبه بگه گه خور. درهرصورت اگه دختربودن همچین حرفی نمیزدن مطمئن باش. حالاام مهم نیست که پسره .نمیدونم ایندشون چی میشه جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
pariناز عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 17306 بیخیال عزیزم☹️ متاسفانه ایشون درك پاییني دارنديك بار بايد پاسخ میدادم که فکر نکنند اینجا مختارن هر حرفي بزنند.دیگه سکوت میکنیم که خود ني ني يار پاسخگو باشن.ممنونم از شما جانم❤ صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
asooo18oo عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 571 بله عزیزم منم خواهرم تو سن بلوغه نمیاد به یه خانومه غریبه بگه گه خور. درهرصورت اگه دختربودن همچین حر ... خب هرکسی یجوره دیگه اطرافیان ادما روشون تاثیر میزاره منم ی زمانی جلو خانوادم اصلا نمیگفتم هنوزم خانوادم نمیدونن اون حرفارو بلدم ولی درکل این روزا میگذرن ادما تغییر میکنن خداهمرو ب راه راست هدایت کنه🌸💓
pariناز عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 17306 من که احتمال خیلی زیاد میدم پسر باشن. درهرصورت امیدوارم عقلش سرجاش بیاد بله منم اميدوارم...پسر و دختر فرقي نميكنههر دو ميتونن بي درك باشندتوجهي نكنيم بهتر هست.امثال اين افراد در سايت زياد هست. صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
لیلیعلی مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 896 خب هرکسی تو ی سنی دوره غرورش شروع میشه اینم بدون هیچی مث شخصیت نمیتونه ی ادمو قشنگ کنه من حاج خانوم ... ممنونم