2777
2789
عع منم ۱۹و خرده ای😂😂😂

خب هرکسی تو ی سنی دوره غرورش شروع میشه اینم بدون هیچی مث شخصیت نمیتونه ی ادمو قشنگ کنه من حاج خانوم نیستما نصیحت کنم ولی درکل اینا تجربه های خودمه تو چندسال اخیر

بله احتمالا در نقش پزشك بالاي سرتون بودم بيماران زيادي داشتم متاسفانه حضور ذهن ندارم.

من که احتمال خیلی زیاد میدم پسر باشن. درهرصورت امیدوارم عقلش سرجاش بیاد 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال خانوما هم دخترا هم پسرا تو ی سنی اخلاقای اینجور دارن شما ببخش☹️

بله عزیزم منم خواهرم تو سن بلوغه نمیاد به یه خانومه غریبه بگه گه خور. درهرصورت اگه دختربودن همچین حرفی نمیزدن مطمئن باش. حالاام مهم نیست که پسره‌ .نمیدونم ایندشون چی میشه

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
بیخیال عزیزم☹️

متاسفانه ایشون درك پاییني دارند

يك بار بايد پاسخ میدادم که فکر نکنند اینجا مختارن هر حرفي بزنند.

دیگه سکوت میکنیم که خود ني ني يار پاسخگو باشن.

ممنونم از شما جانم❤

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
بله عزیزم منم خواهرم تو سن بلوغه نمیاد به یه خانومه غریبه بگه گه خور. درهرصورت اگه دختربودن همچین حر ...

خب هرکسی یجوره دیگه اطرافیان ادما روشون تاثیر میزاره منم ی زمانی جلو خانوادم اصلا نمیگفتم هنوزم خانوادم نمیدونن اون حرفارو بلدم ولی درکل این روزا میگذرن ادما تغییر میکنن خداهمرو ب راه راست هدایت کنه🌸💓

من که احتمال خیلی زیاد میدم پسر باشن. درهرصورت امیدوارم عقلش سرجاش بیاد 

بله منم اميدوارم...

پسر و دختر فرقي نميكنه

هر دو ميتونن بي درك باشند

توجهي نكنيم بهتر هست.

امثال اين افراد در سايت زياد هست.

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...