2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ،با خری  مثل ت دهن ب دهن نمیشم

خر ک تویی انقد عرعر کن یکی ببینتت بدبخت کمبود داری ک انقد حرفای بی مربوط میزنی کاش پدرمادراتون دو دیقه وقت بزارن براتون اه 😂 ادم حالش بد میشه میبینه هم جنساش چجورین 

مادرم فوت شده،درست صحبت کن

ی رفیق داشتم همیشه سرجنگ داشت باهمه فهش میداد ب همه وقتی مادرش فوت کرد گفتم چیشد اروم شدی گفت چیزی نمیگم ک کسی بی حرمتی نکنه یوقت بخاطر مادرم

خر ک تویی انقد عرعر کن یکی ببینتت بدبخت کمبود داری ک انقد حرفای بی مربوط میزنی کاش پدرمادراتون دو دی ...

عزیزم جواب اینو نده فکرکنم ۱۲سالش باشه سن بلوغشه هورماناش بهم ریخته فکرکنم ازطرف خانواده ام کمبود داره اینجا باحرفای زشتش دنبال توجه.کاش خانوادها یکم وقت برای تربیت میزاشتن که اینجوری نشه. ولش کن 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
ی رفیق داشتم همیشه سرجنگ داشت باهمه فهش میدادن ب هم وقتی مادرش فوت کرد گفتم چیشد اروم شدی گفتم چیزی ...

باهاشون بحث نکنید عزیزم

از موضوع تاپیك مشخص هست ایشون چه مشکلي دارند

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

من نمیدونم چند سالته ولی منم ی تایمی مث تو بودم😑 با تاپیکت مخالف نیستم و نمیگم ک وقتمونو گرفتی چون همه میان وقتشون گرفته شه و سرگرم شن ولی دیدم به چنتا کاربرا حرفای خوبی نزدی خواستم تلنگری زده باشم چند سال پیش کاش کسی اینحرفا رو میگف ب من موفق باشی💋