2821
2789
عنوان

کرونا گرفتیم

139 بازدید | 6 پست

سه شب پیش پسر ۱۵ ساله ام تب و بدن گرفته بود و منو باباشو بیدار نکرد😭از بس که بچم مظلومه . گفت صبح ساعت ۷ تازه خوابم برد و بدن درد و تب داشتم تبش اومد پایین و تک سرفه با خلط داره و فعلا حال عمومیش بد نیست. بعد نوبت شوهرم شد که اونم از بدن درد شدید و تب شروع شد و رفت تست داد و مثبت بود و بعد از اونا هم نوبت خودم شد که تب و سرفه.. 

بعد سه روز که تعطیلی بود و متخصص عفونی نبود تازه فردا میخایم بریم دکتر تا بهمون دارو بده . خوابم نمیبره خیلی نگران پسرمم من همین یه دونه پسر و از داردنیا دارم😭 تورو خدا برای هر سه تاییمون دعا کنین 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزمممم استرس چرا خودتو چرا ضعیف میکنی .ان شاءالله به خیر میگذره امیدت به خدا باشه به تغذیه خیلی برس غذا های مقوی بخورین مکمل واینام میدن احتمالا واینکه کلا از استرس دووور باش خواهشا 

مایعات فراموش نشه در حدی که روزی چندین بار برین دستشویی اب بذارین کنار دستتون وقت وبی وقت بخورین 

عزیزمممم استرس چرا خودتو چرا ضعیف میکنی .ان شاءالله به خیر میگذره امیدت به خدا باشه به تغذیه خیلی بر ...

از اینکه میگن این ویروس خیلی پنهانه و اولش علائم نداره و از هفته دوم آدمو میندازه خیلی میترسم ‌‌.

از اینکه میگن این ویروس خیلی پنهانه و اولش علائم نداره و از هفته دوم آدمو میندازه خیلی میترسم ‌‌.

نترس عزیزم دیدی که شما از اولشم علائم داشتین دیگه باور کن تو این بیماری ترس بیشتر ضربه میزنه به ادم.دکترتونو برین غذای مقوی اب زیاد وروحیه قوی ان شاءالله دوباره شلامتی تونو به دست میارین💚💚