2777
2789
عنوان

من

70 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من خوابم نمیبردد اومدم نی نی سایت ببینم چه خبره بعدم اینکه چند تا راهکار بهتون بدم برای زیبا شدن پوست واینکه من خودم اینا ر  امتحان کردم جواب داد خواستم به شما هم بگم 😻😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول بگو خودت پوستت خشکه یا چرب!؟

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

چه عجب بی خوابی یه خیریم داشت بفرما بوگو

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
معمولی نه چربه نه خشک

آهان 

پس بوگو😁

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

اول اینکه اگر روی پوستتون جوش وجود داره یه ذره پنبه رو توی داغ بذارید و بعد به مدت ۱۰ ثانیه روی جوش های صورتتون اینکار باعث میشه قرمزی جوش کم بشه 

دوم اینکه اگر میخواید آرایش کنید ماسک قبل آرایش یه مقداری آب خیار رو با گلاب مخلوط کنید و رو صورتتون ماساژ بدین این کار هم پوستتون رو روشن میکنه هم درخشان و گذاشتن این ماسک صورت شما رو برای آرایش آماده میکنه

بعد اگه میخواید مژه هاتون پرپشت شه یک برس ریمل قدیمی رو که نداره یا خشک شده رو درون کمی روغن زیتون گرم شده قرار بدید و به مژه هاتون بزنید (بهت. اینکارو شب فبل خواب انجام بدید ) و بلافاصله بعد از بیدار شدنتون بشوریدش این کارو به مدت دوماه انجام بدید. بچه ها الان بقیه شو براتون مینویسم 

اگر صورتتون جوش داره میتونید از آبلیمو هم استفاده کنید آبلیمو رو روی جوش هاتون بمالید بعد چند دقیق بشویید آبلیمو کاری میکنه که جا های جوشتون کمتر دیده شن و همچنین در حفظ سلول های مرده پوست کمک میکنه و هم پوست شما رو بازسازی میکنه

بعد این یکی یه نوع ماسک بدن به حساب میاد ۳ قاشق سرکه با  ۱ قاشق شیر مخلوط کنید و روی زانو هاتون بمالید  اینطوری زانو هاتون سفید میشه و هم پوستتون رو پاکسازی میکنه