2777
2789
عنوان

آیا من حسودم؟؟؟

352 بازدید | 26 پست

بچه ها من یه اخلاقی دارم به خدا دخترخاله ام دخترعمه هام دوستام خونه بخرن وسایل بخرن ماشین بخرن بچه دارشن بهترین سفرا برن.انقد خوشحال میشم.حسمم بهشون میگم.همشونم میدونن چه حس خوبی دارم از موفقیت و خوشبختیشون

حتی به دوستام خانوادم دختر خاله هرکی اطرافم باشه همیشه تشویق میکنپشون سمت موفقیت.

یکی از وسایلم خوشش بیاد راهنمایشش میکنم با کمال میل بخره.خلاصه خدا هم همیشه هوامو داشته هیچوقت برای کسی بد نخواستم.

ولی تو این دنیای به این بزرگی فقط یه نفره از موفقیت و .....خوشحال نمیشم چه بسا تاراحتم میشم.ولی نمیگم کاش خدا ازش بگیره.مثلا میگم خدایا اینکه  مثلا اینجوری کرد با من یا بقیه چطور بهش توجه داری..

بچه اصلا چشم دیدنشو ندارم واقعیتو بگم.اون اول این حسو نسبت به من داشت تا منم همین حسو پیدا کردم.

اصلا دوست ندارم دلم از کینه وحسودی پر باشه.ولی رفتارای اون باعث شده منم برای اون بد بخوام.

چکار کنم دلم صاف بشه و ندید بگیرمش؟؟؟

تتها کسیکه تو دنیا این حسو بهش دارم فقط اونه.

خیلی شده براش هدیه خریدم.یا حرف محبت آمیز بهش زدم تا این حس هم در وجود اون بره هم خودم.ولی نمیشه.

خیلی عذاب‌میکشم.

بچه ها نمیشه قطع رابطه کنم.کم کم ماهی یکبار میبینمش..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم از یکی بدم میاد طبیعی هستی 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 
چ زیادع  حسش نی بخونم💔🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

خب نمیتونی نیا تاپیکش دلشو نشکن

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

منم دقیقا مثل شما هستم 

درباره ی ینفر این حسو دارم اونم بخاطر حقیه که از ما خورده در عجبم که چرا مال حروم خورده ولی روزبه روز پیشرفت میکنه اصلا دلم باهاش صاف نمیشه چه بسا دوست دارم بدبخت و بیچاره شه☹

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

جاری؟؟!!!

بنظرم، با یبار دوبار نمیتونی بگی مثلا موفق شدی دیگه بهش حسادت نکنی،باید به خودت زمان بدی،کم کم بیخیالش شو و این حسو از خودت دور کن فقط بخواطر خودت

پیج ریپورت

زنداداشته؟یا خواهرشوهرته! ببین لابد باهم هم موج نیستید دیگه . سعی کن فاصله بگیری نه قطع رابطه زیاد ...

خواهرشوهرمه😔😔به خدا من انقد بهش خوبی کردم ولی اون همیشه پشتمو خالی کرده.به وضوح بدمو میخواد.

حابل اگر موفقیتی تو زندگیش براش پیش بیاد من ناراحت میشم😣😣خیلی بدم میاد اینجوری باشم.

اینکه میگی خدا ازش بگیره اره حسود بودن تورو نشون میده

ولی اگر بگی خدایا مثل چیزی که به اون دادی به منم بده خیر حسودی نیست

سلام  میخاستم  بگم من ۶ساله اینجاعضو هستم  و این کاربری هفتمم هست😎بقیه کاربری هام بخاطر بعضی از مساعل تعلیق شد *چندتاشم  خودم تعلیق کردم خودمم معرفی نمیکنم 💙چون اکثرتون منو میشناسین 😊باز نمیخام دشمن تراشی بشه  خلاصه خاک خورده ای سایتم  ✋ از ۸سال پیش کاربر خاموش بودم  (و یه نصیحت برای شماها دارم طبق تجربیات من در این چندین سال  هیچ چیز اینجا باور نکنین اعصاب خودتونو خورد نکنین  زندگی تونو رو بخاطر حرفای بقیه خراب نکنین از کسی مشورت نگیرین اینجا اصلا  چون چیزی جز پشیمونی نصیب تون نمیشه  لطفا وقتی  تحت تاثیر حرفای کاربرای اینجا قرار گرفتین کاری انجام ندین 😑-دل کسی نشکنین اینجا  دو روز دنیا ارزش هیچی نداره این سایت که  در مقابل دنیا که زره ای نیست) اینجا پر از ادمای جور وا جور ۹۰در صد شونم به درد نمیخورن😂  ولی  اون ۱۰درصد باقی مونده  خیلی خانوم های گلی هستن  امید وارم وقتی وارد سایت میشین اون ۹۰درصد جلو چشم تون نباشن😂  (البته محاله  این اتفاق  پس مجبور به تحمل هستین😁)شما به خانومی خودتون ببخشین شون

يه لحظه تصور كن همين الان بهت خبر مرگشو بدن و بگن تصادف كرد و فوت شد

عميقأ حسش كن اون لحظه رو، فك كن واقعيه

بعد ببين نظرت نسبت بهش عوض ميشه يا نه

اگه بازم همون احساسات قبل رو بهش داشتي ديگه هيچوقت اخلاقت نسبت بهش عوض نميشه😕

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️
خواهرشوهرمه😔😔به خدا من انقد بهش خوبی کردم ولی اون همیشه پشتمو خالی کرده.به وضوح بدمو میخواد. حابل ...

دست خودت نیست ادم از کسی بدی ببینه دلش باهاش صاف نمیشه دیگه حق میدم بهت خودمم اینطوریم . باهاش نجوش دور باش حتی تو جمع 

خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم ناامیدمون نکن🙏🌹

منم دقیقا با یه نفر همون طوری مثل شما بودم ولی از وقتی فهمیدم همه ی اطرافیان ازش بدشون میاد واقعا دلم براش سوخت   باخودم گفتم گناه داره اونم بنده ی خداست دیگه حاا اخلاقش اینطوریه طفلی چیکارکنه خلاصه بگم اون منو آدم کرد 😂😂