2777
2789

دیگه بهش پیام نده و مخفیانه از خانوادت باهاش ارتباط نگیر همیشه روابط این مدلی تو فامیل مشکل ساز میشه 

تو که ابراز علاقت رو کردی و فهمیده اگر بخوادت میاد جلو اگر هم نه که بیشتر از این به خودت آسیب نزن 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من بخاطر داداشم ک می ره سر گوشی گروه زدم باهاش چون داداشم می ره سر گوشیم

بگو گوشیم خراب شده از تمام گروها باید لفت بدم 

باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂  باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن  برن خونه 💃😀 😂  میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه  شمالو ترجیح داد  تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺
نمیشه میفهمه

دقیقا از کجا بفهمه  اخه وقتی گوشی خراب میشه خود به خود از تمام گروه ها لفت میدی 

باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂  باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن  برن خونه 💃😀 😂  میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه  شمالو ترجیح داد  تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺
بله هستم  یه پیام بده و بگو با توجه به شرایط خودم و شما فکر میکنم بیشتر از این نیازی به وجود ا ...

خوبه بگم با توجه ب شرایط خودم  فکر میکنم دیگه نمیشه تو گروه بمونم 

اوکی اینجوری ناراحت نمیشه؟

من شرایط خانوادگی و فامیلیتون رو نمیدونم ولی وقتی واکنشی نشون نمیده این تنها چیزیه که به ذهنم میرسه کاش بقیه هم پاسخ بدن که بتونی تصمیم درست رو بگیری