2777
2789
عنوان

ازدواج

152 بازدید | 21 پست

سلام دوستان خسته نباشید من با یه آقایی 8ساله دوستیم هرباری که دعوا کردیم من با جزئیات به مامانم گفتم الان میخواد بیاد خواستگاری اما هرسری حرفشو پیش میندازم مامانم میگه نه بد دهنه خوب نیست بااینکه خودمم تو دعواها کم نمیذاشتم و حسابی فحش میدادم اینم بگم قبلا هم خواستگاری اومدن اما نشد برادرم نذاشت الکی چون بچه بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از الان اینجوری دعوا؟ بددهنی؟😐😕

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

دقیقا واسه همینه که همیشه میگن از مسائل مشترکتون به خانواده ها نگین

چون شما بالاخره دوباره باهم خوب میشین میگین میخندین ولی خونواده ناخودآگاه طرف بچه خودشو میگیره و همیشه اون نقطه منفیه تو ذهنش میمونه

😑😑😑

اگه از نظر خودت اوکیه دیگه یه مدت هی ازش تعریف کن جلو مامانت که نظرش عوض شه

دقیقا واسه همینه که همیشه میگن از مسائل مشترکتون به خانواده ها نگین چون شما بالاخره دوباره باهم خوب ...

خودم حتی نمیتونم به کس دیگه ای حتی فکرکنم اونم مثل من همو دوست داریم 

خب زنو شوهرش هرروز باهم میجنگن ماکه دوست بودیم و بلاتکلیف

اشتباه بزرگت همین بود ک ب مامانت گفتی مشکلاتتو.

ولی اگر میدونی حق با مادرته و بد دهنه بیخیالش شو . مرد بدون اخلاق بدرد زندگی نمیخوره

خدایی فازتون چیه هم لایک میکنین هم ریپ میزنین آیا   لایک نکنین پیلیززززز   بوس ماچ تا فردا  
ولی خدایی این فحش و فحش کشی رو حذف کنین  حرمتا از بین میره فردا بدترشو میکنین باهم 😐😐

اون فحش نمیداد فقط جواب نمیداد میگفت زنگ نزن جایی ام من می‌بستمش به پیام☹️

اشتباه بزرگت همین بود ک ب مامانت گفتی مشکلاتتو. ولی اگر میدونی حق با مادرته و بد دهنه بیخیالش شو . ...

تو این چندسال شاید 5بار سنگین دعوا کردیم اونم همیشه شروع کنند‌ش من بودم سری آخر حتی هیچی نگفت من فقط فحش دادم 

تو این چندسال شاید 5بار سنگین دعوا کردیم اونم همیشه شروع کنند‌ش من بودم سری آخر حتی هیچی نگفت من فقط ...

ب هرحال هراتفاقی بیفته ربطی ب خونواده ها نداره. باید یاد بگیری مشکلاتتو خودت حل کنی. حالا کاریه ک شده اگر میدونی مشکل اخلاقی داره تجدید نظر کن

خدایی فازتون چیه هم لایک میکنین هم ریپ میزنین آیا   لایک نکنین پیلیززززز   بوس ماچ تا فردا