2777
2789
عنوان

دوست مجازی

229 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من یکی از دوستای مجازیم که  دختره و حدود 4 5 ماهه باهاش دوستم و از کلاب هوس با هم دوستیم چند وقته گیر داده که شمارمو بهش بدم و من واقعا نمیخوام بدم و به همین راحتی نمیتونم به بقیه اعتماد کنم الان دوبار شده گیر داده شمارتو بده دفعه اول با بدختی پیچوندم ولی الان نمیدونم چیکار باید کنم 

بگو صحبتی هست همینجا میکنیم دیه عزیزدلم

وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ‌ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری شمارت معلوم نمیشه 

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

وا چندماهه دوستید باهم

بده دیگه

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)

منم چن وقت پیش ی دختره اومداینستا ی سوالی پرسید راجبه عمل بینی جوابشودادم بعد شمارشو فرستاد برام گف بیا وات خیلی سوال دارم،اینجا نت ضعیفه   بهش گفتم من وات ندارم،گوشیم خرابه الانم براچند دقیقه باگوشی داداشم وارد پیجم شدم  واقعاهم راس گفتم.

همه سوالاتتو اینجا،یجا بپرس ب همشون جواب میدم

گفت باشه   و دیگه پیام نداد

ولی شما ک چندماهه باهم دوستین بنظرم اشکالی نداره شمارتو داشته باشه

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا