2777
2789
عنوان

بچه ها 😭😭😭😭😭😭😭

144 بازدید | 14 پست

داداشم از پریشب داره سرفه میکنه سرماخورده مامانم از ظهر امروزه داره بالا میاره هیچی نخورده 🥺🥺🥺 خیلی حالش بده بچه ها منم حالم بده بیحالم سردردم دارم . مامانم حالش خوب نیست تروخدا با دلای پاکتون دعا کنید خیلی امشب حالم بده 😭😭😭😭 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مراقب باشید تقویت کنید خودتونو

سوپ میوه سبزی 

غذای چرب و ‌‌‌شور نخوردید

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود

عزیزم معطل نکنید برید دکتر و دارو بگیرید 

کرونا ترس نداره ان شاالله که کرونا ندارید اما نترسید جانم 

منم مبتلام الان . تو کرونا فقط سرعت عمل مهمه . برید دکتر و سیتی اسکن انجام بدین 

ان شاالله تن همتون سلامت باشه

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
عزیزم معطل نکنید برید دکتر و دارو بگیرید  کرونا ترس نداره ان شاالله که کرونا ندارید اما نترسید ...

داداشم دیروز سیتی اسکن داد ریه هاش سالم بود منم سرفه ندارم فقط بیحالم . مامانمم امروز اینجوری شده حالش خیلی بده 😭😭😭😭😭😭

داداشم دیروز سیتی اسکن داد ریه هاش سالم بود منم سرفه ندارم فقط بیحالم . مامانمم امروز اینجوری شده حا ...

الحمدلله که سالم بود . مادرت هم دو روز دیگه سیتی بده 

نگران نباش قشنگم شاید مسموم شده . کاش یه سرم بزنه ب کمپلکس و ضد تهوع 

الهی که زود زود خوب میشه حمد میخونم براشون

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه