nik_gol مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 6302 عنوان بچه ها 😭😭😭😭😭😭😭 144 بازدید | 14 پست داداشم از پریشب داره سرفه میکنه سرماخورده مامانم از ظهر امروزه داره بالا میاره هیچی نخورده 🥺🥺🥺 خیلی حالش بده بچه ها منم حالم بده بیحالم سردردم دارم . مامانم حالش خوب نیست تروخدا با دلای پاکتون دعا کنید خیلی امشب حالم بده 😭😭😭😭 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 1400/05/31 | 00:18 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیلاس_قررمز عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 5715 فکر کنم همه تون کرونا گرفتید چون گفتن امسال چیزی به اسم سرماخوردگی نداریم.علائم هم دارین البته
taninjoonam عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 10213 مراقب باشید تقویت کنید خودتونوسوپ میوه سبزی غذای چرب و شور نخوردید مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
nik_gol مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 6302 مراقب باشید تقویت کنید خودتونو سوپ میوه سبزی غذای چرب و شور نخوردید مامانم حالش بده 🥺🥺😭😭😥😥
هارا عضویت: 1395/04/14 تعداد پست: 17995 عزیزم معطل نکنید برید دکتر و دارو بگیرید کرونا ترس نداره ان شاالله که کرونا ندارید اما نترسید جانم منم مبتلام الان . تو کرونا فقط سرعت عمل مهمه . برید دکتر و سیتی اسکن انجام بدین ان شاالله تن همتون سلامت باشه شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه
hesekhooooob عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 26478 مرسی 😭🥺❤❤❤❤❤ قربونت بشم روحیه داشته باش قران نذر کن بخون سوره اعلی و قریش زیاد بخون دکتر برو قرص بده تا ریه تون درگیر نشه فقط خوب میشی به امید خدا
nik_gol مدیر استارتر عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 6302 عزیزم معطل نکنید برید دکتر و دارو بگیرید کرونا ترس نداره ان شاالله که کرونا ندارید اما نترسید ... داداشم دیروز سیتی اسکن داد ریه هاش سالم بود منم سرفه ندارم فقط بیحالم . مامانمم امروز اینجوری شده حالش خیلی بده 😭😭😭😭😭😭
taninjoonam عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 10213 مامانم حالش بده 🥺🥺😭😭😥😥 بره دکتر عزیزم مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
هارا عضویت: 1395/04/14 تعداد پست: 17995 داداشم دیروز سیتی اسکن داد ریه هاش سالم بود منم سرفه ندارم فقط بیحالم . مامانمم امروز اینجوری شده حا ... الحمدلله که سالم بود . مادرت هم دو روز دیگه سیتی بده نگران نباش قشنگم شاید مسموم شده . کاش یه سرم بزنه ب کمپلکس و ضد تهوع الهی که زود زود خوب میشه حمد میخونم براشون شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه