2777
2789
عنوان

حساب باز کردن

136 بازدید | 7 پست

من میخوام یه حساب بانک ملت باز کنم...باراولمه میخوام برم بانک ملت.میشه راهنمایی کنم چیکار کنم؟همراه بانکم میخوام نصب کنم...لطفا راهنمایی کنین هرچی بلدین

میری بانک حساب باز میکنی حداقل۱۰۰تومان بزای افتتاح حساب میخاد. به کارمند بانک میگی هم پیامک بانکت ...

چه فرمی پر کنم؟مدارکم فقط کپی شناسنامه دارم خود شناسنام پیشم نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میری بانک با شناسنامه کارت ملی,پیش یکی از باجه ها,,بهت فرم میده پر کن,پول دستی همرات باشه یا از عابربانک خود بانک بگیر

برای همراه بانک هم شماره ات باید ب اسم خودت باشه

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

اول ک رفتی کنار در ورودی معمولا یه سیستمی برای نوبت میزارن .نوبت گرفتی .اگه خلوت بود ک هیچی اگه شلوغ بود بمون تا نوبتت شه .وقتی تو باجه صدات کردن شماره فلان .میری میگی میخوام افتتاح حساب کنم یه فرم میده پر میکنی .کد پستی و کد ملی و ش شناسنامه و اسم و فامیلو ایناست .بعد فرم و با پول بهش میدی .اس بانک رو میخوای فعال کنی یه ۱۰ ۲۰ تومن اضافه تر میگیرن

میشه برام یه دونه صلوات بدی مشکلم حل شه؟