2777
2789
عنوان

راجب بدلیجات

242 بازدید | 13 پست

سلام دوستان  من هالا دلم میخواد بدلیجات بخرم یه تکپوش نظرتون چیه میخوام کسی نفهمه هالا گردنبد اینا میخوام کسی نفهمه چیکار کنم

🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم) 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نقره،استیل طرح جواهر زیاد داریم که با طلا سفید مو نمیزنه..مخصوصآ نقره جات که تنوع بالایی هم دارن هم ست کامل هم نیم ست و النگو و تک پوش

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است

از اون رنگ ثابتا بخر فاكتورم داره 

من ٥ساله دارم اخ نگفته خيلي شبيه طلاس

همه فكر ميكنن طلاس

هروقت منو ميبينن نگاه دستم ميكنن ، معلومه خيلي دوس دارن بدونن طلاس يا نه🤣

قيمتشونم بالاس ديگه شايد ٥٠٠با بيشتر بايد خرجش كني واسع يدونه

بـاغــم! بهـارم باش...🌸🍀🌸☘️🌸

خیلی دوست دارم تکپوش بخرم به احتمال زیاد پس فردا میرم بگیرم ۵۰ هزارتومان به نظرتون کسی نمیفهمه نظرتون چیه

🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم) 

خیلی دوست دارم تکپوش بخرم به احتمال زیاد پس فردا میرم بگیرم ۵۰ هزارتومان به نظرتون کسی نمیفهمه نظرتو ...

٥٠تومن به درد نميخوره . رنگش خيلي زرد نگير

از اينا بگير دوتا

بـاغــم! بهـارم باش...🌸🍀🌸☘️🌸

دلنازک جون میخوام کسی نفهمه بدل تکپوش میخوام بخرم گفته سیاه نمیشه مطمعن باشم بنظرتون خوبه قیمتش ۵۰ هزارتومان

اخه تکپوش میخوام خیلی خوشگل بود پهن بود هم رنگ زرد داشت هم سفید

این زنجیر پا تازه خریدم استفاده نکردم گفت جنسش تیتانیوم خریدم ۲۲ هزارتومان 

دلنازک جون کجایی رفتی ؟؟ تیتانیوم سیاه نمیشه؟؟؟