girlygirl مدیر استارتر عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 1332 عنوان پیامک pishgiri 512 بازدید | 12 پست بچه ها امروز یک پیامک برام اومد .عجیب بودعنوانشpishgiriبودخواستم ببینم برای شما هم اومده؟گفته بود کارت بانکی را به بقیه ندید جرم هستمن کارت بانکیم چندساله دست دوستمهنگران شدم که این پیام اومده 1400/05/30 | 23:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lolipop عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 3065 اره برا منم اومد هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟ کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد یکی که فقط مال من بود و بس...
نوتلا_ای_ار عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 465 واس منم اومده یِکیّ شَبیهِ خودِتون گیرِتون بیآد حآلا فِک کُن دُعآ کَردَم یآ نِفرین:)
سمندون_سایت_2 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11153 با اجازه استارترعزیزای دلم اوضاع زندگیم خیلی خیلی خراب نیاز دارم به دعا تورو خدا دعام کنید نفری یدونه ایت الکرسی مهمونم میکنید🙏🏻😔اجرتون با خدا اگه خوندین لایک کنید منم دعاتون کنمچهل تا ایت الکرسی میخوام شاید خدا فرجی کرد کرد و ی نگاهی به منم کرد🙏🏻😔😔 ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
یه_پسربد عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 5115 هر اتفاقی بیفته گردن شما هست قبلا برای من امده بود بهتره بری باطلش کنی توی بانک
girlygirl مدیر استارتر عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 1332 اره برا منم اومد جدی؟؟؟فکرکردم فقط برای من اومدهخیالم راحت شد
گلیییییی عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 13834 بله برای منماومده کارتممگم شده باید برمبسوزونمش 😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64916 خب درسته خطرناکه اگه خلافی صورت بگیره تبعاتش پای شماست ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
_mardyan عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 5022 جدی؟؟؟ فکرکردم فقط برای من اومده خیالم راحت شد اسی چند روز برا منم امده بود تاپيک هم زدم😂😂هشداره 🙂🖐
girlygirl مدیر استارتر عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 1332 اسی چند روز برا منم امده بود تاپيک هم زدم😂😂هشداره چه هشداری ؟؟؟باید یعنی چیکارکنم
_mardyan عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 5022 چه هشداری ؟؟؟ باید یعنی چیکارکنم برو اخرین تاپیکم ببین میگن ک هشداره چم ولله من ک کاری نکردم انگار برا همه فرستادن 🙂🖐
girlygirl مدیر استارتر عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 1332 برو اخرین تاپیکم ببین میگن ک هشداره چم ولله من ک کاری نکردم انگار برا همه فرستادن دیدم مرسیپس این پیامک برای همه اومده بوده😊