2777
2789
عنوان

سقط شد 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 33 پست
۷هفته ،توتاپیکام هست،قبلی ۱۴هفته سقط شد،بخاطر توقف رشد

14 هفته علتش چی بود 

چرا متوقف شد رشدش 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۱ بهمن سقط کردم هفده هفته کورتاژ شدم

حالم خیلی بد بود خیلی

بچه به لحاظ پزشکی مشکلی نداشت ولی یه دفه شد

داغون شدم افسرده گفتم خدا قسمتم نبود ولی تو بهترین رو برام رقم میزنی

اردیبهشت حالم بد بود تهوع و گرگرفتگی تست زدم باردار بودم

نزدیک بود سکته کنم باید حداقل شش ماه از کورتاژم میگذشت ولی با این حساب چهل روز بعد کورتاژ باردار شده بودم با وجود جلوگیری اصلن با عقل جور در نمیومد

هماتوم و خونریزی و... بماند. فقط گفتم خدا خودت اینو به جای اون یکی دادی میدونم که نگهش میداری منم سپردمش به خودت 

کرونا گرفتم

ریسک غربالگری اول مشکوک بود

لخته ازم دفع میشد

ولی شکر خدا هنوز هست و تکون هاش رو حس میکنم 

عزیزم حتمن برای شما حکمتی مقدر شده، بگو خدایا شکرت من میدونم برام بهترین رو میخوایی و من منتظر بهترینت هستم

برات دعا میکنم بارداری بعدی رو به سلامتی رد کنی

و خدایی که بشدت کافیست......
سلام عزیزم چرا چن هفته بودی😔😔😔چراخدا اینجوری کرد

منم ۸ هفته رفتم سونو گفت قلبش تشکیل نشده بعدم یه هفته شد و لکه بینی افتادم وخونریزی کردم وبادرد شدیر صبح عاشورا دفع شد ولی یکم بقایا موندددارو داد هنوز نرفتم سونو بیینم دفع شدبقایا یا نه .ولی دیکه درد وخونریزی ندارم ..

منم ۸ هفته رفتم سونو گفت قلبش تشکیل نشده بعدم یه هفته شد و لکه بینی افتادم وخونریزی کردم وبادرد شدیر ...

من بردم متخصص برام ازمایشای مربوط ب سقط رو نوشت ک چرا اینجوری میشه ،توهم انجام بده عزیز

من بردم متخصص برام ازمایشای مربوط ب سقط رو نوشت ک چرا اینجوری میشه ،توهم انجام بده عزیز

اره باید برم واسه بارداری بعدی فعلا که شوهرم میگه قیددبچه بزن خودتم ازبین میری .میگه یکی داری بسه ‌اخه یه پسر ده ساله دارم قبل پسرمم سقط داشتم پوچ بود اون .ولی خودم خیلی دلم یه دختر میخواس ولی خدا نخواس