2777
2789
عنوان

ایفون se یا ۱۱

72 بازدید | 8 پست

دوستان من بوجه ام الان دقیقا اندازه seهست

ولی بین ۱۱ و ۱۲ مینی هم یکم شک دارم 

اگر بخوام بیشتر هزینه کنم‌مجبورا یا باید قسطی بگیرم‌یا قرض کنم

شما بودین چی کار میکردین🍞🤭🥺🥴

women againt women:اینجا یاد میگیری

به اندازه میگرفتم که مجبور نشم بخاطر گوشی قرض کنم

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره گوشی الانت چی هست؟ اگه ایفون ۷-۸ هست که  se من بودم نمیگرفتم چون خیلی ظاهری شبیه اند. 

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…
خب بین اونی که دوست داری و اونی‌که پولت میرسه انتخاب سخته

بعضی اوقات مجبوری کوتاه بیای عزیزم

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴
Se حدود۱۳ و خورده ای  ۱۱ حدود ۲۲و خورده ای ۱۲مینی تقریبا۲۳و ..

خیلی فرقشه،اگه ازعهدت میادبالاتربخر،آخه پایین بگیری دوسال دیگه دوباره بایدگوشیدعوض کنی میشه همون دیگه،منم این چندوقتهتوفکرگوشیم،اگه بچه هامجازی باشن که بیچارم،حالامادرحد۶تومن میخایم نمیدونیمa32یاآیفون se(که البته این بیشتر)یاشیايومی بخرم؟

2790
2778
2791
2779
2792