2777
2789
عنوان

عکسم پخش شد

407 بازدید | 14 پست

تودیوار عکس لباسو خاستن تن پوش رفتم برش بزنم که دستم خورد رفت نت بسته بود عکس هنوز ارسال نشده بود منم دیوارو پاک کردم بعد نصب کردم ولی نرفتم اون حساب یعنی ارسال شده 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا برش نخوره.چرا پاک کردی؟چرا الان نمیری تو اون حسابت تاپاک کنی

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
چرا عکس می‌زاری ؟اونایی ک میگن عکس تنخوری بده همشون مرد هستن

دقیقا

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
نه عکس های دیوار چک میشه

اون عکسهایی که تو چت فرستاده میشه چک نمیشه.اون عکسهایی که واسه آگهی میذارید فقط چک میشه

من یه بار مایو گذاشتم تنخور میخواستن بیشعورا

میخواستی بگی بیا بخر برو تن ننت بکن تا تنخورشو ببینی.چقدر بیشعورن😶

من یه بار مایو گذاشتم تنخور میخواستن بیشعورا

یهو خندم گرفت😅😅😅 عجب آدمایی 

خواستنش تمنای هر رگ ⁦❤️⁩عضو گروه رز سفید🌼🌼🌼وزن اولیه ۵۸😒 وزن الانم 56/600 وزن هدف ۴۸⁦❤️ تا اول دی به هدفم میرسم 🌀
میخواستی بگی بیا بخر برو تن ننت بکن تا تنخورشو ببینی.چقدر بیشعورن😶

خیلی 

منم خیلی اشنا نبودم صدنفر پیام دادنا ول نمیکردند میگفتند تنخور

یه بارم عکس کفش مجلسی گذاشتم  جوراب هم پوشیده بودم ولی اینقدر مزاحم شدند

از دیوار متنفر شدم اصلا