2777
2789
سلام چطوری ؟ به به چه دختر کش    

سلام خوبی آبجیه خوشگلم😻❤

نه بابا اختیار داری😎😅

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر جا شما بگی😃😂

ساچ واو😂😂🖐

مغرور نیستم فقط دنیا بهم ثابت کرد توجه زیاد بی توجهی میاره:)        غــُرْورْ بِهِتْ قُدّرَتـــْ میدهْ وَلی شـّاد بودَنو ازت میگیره.. حاضـّرَمْ شاد نَباشَم وَلــی قُدّرَتْ داشتـِه باشَم..💔+چرا انقد بد شدی؟-چون وقتی خوب بودم کسی ندید:)💔💔💔💔💔💔💔💔کینه ای نیستم، فقط لطفشون رو جبران میکنم ヅ                              ‌ما به روتون نمیاریما‌ولی بدجوری دست به جبران داریم :)‌‌از هرجا بیوفتے ڪمڪت میڪنم بلند شی،هرجا جز چشمام!#‌ـخَصتَمـ• ͜•(🚶🏿‍♂)-!#ـاَز‌کی؟• ͜•(🖤)-!#ـاَز‌حَمِح‌چیـ• ͜•(🕸)-!#ـاَز‌دِلَم• ͜•(🕷)-!#ـاَز‌عادمایحـ‌دور‌و‌وَرَم• ͜•(🐾)-!#ـاَز‌دُنیا• ͜•(🎱)-
قربونت  صاحب اختیارین    

خدانکنه بی ابجی میشم❤🤕

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
میکم شما عکس پروفایلت بازیگره چیه؟

خواننده ترکه حادیثه😻✌

دنبال دخترا بودم🤣

منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم⚘منم ایرانی ازاده فرزند خشایارم ⚘من از پستی من از زاری من از خواری گریزانم ⚘                  🌹🌹 تقدیم به نیکان ایران زمین 🌹🌹
این سایت به اسمش میاد  برای نی نی ها باشه😂

😑😑😑😂😂😂بلی بلی😂😂😑عب ندارع مدارس باز بشع اینجا دگ خلوت میشع😂😂😞

مغرور نیستم فقط دنیا بهم ثابت کرد توجه زیاد بی توجهی میاره:)        غــُرْورْ بِهِتْ قُدّرَتـــْ میدهْ وَلی شـّاد بودَنو ازت میگیره.. حاضـّرَمْ شاد نَباشَم وَلــی قُدّرَتْ داشتـِه باشَم..💔+چرا انقد بد شدی؟-چون وقتی خوب بودم کسی ندید:)💔💔💔💔💔💔💔💔کینه ای نیستم، فقط لطفشون رو جبران میکنم ヅ                              ‌ما به روتون نمیاریما‌ولی بدجوری دست به جبران داریم :)‌‌از هرجا بیوفتے ڪمڪت میڪنم بلند شی،هرجا جز چشمام!#‌ـخَصتَمـ• ͜•(🚶🏿‍♂)-!#ـاَز‌کی؟• ͜•(🖤)-!#ـاَز‌حَمِح‌چیـ• ͜•(🕸)-!#ـاَز‌دِلَم• ͜•(🕷)-!#ـاَز‌عادمایحـ‌دور‌و‌وَرَم• ͜•(🐾)-!#ـاَز‌دُنیا• ͜•(🎱)-

بابااا دختر کش😂😂😂عاشقت شدمممم😂😂😂