2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتر شدی؟

آره البته من دوره درمانمو تکمیل نکردم ب دلایلی

۳ ماه مصرف کردم قرصارو و واقعا خیلی حالمو خوب کرده بود الان گهگداری دپرس میشم ولی طولانی مدت نه 

حداقل طول دوره مصرف قرصهای افسردگی ۶ ماه هست

صبر اوج احترام به حکمت خداوند است💗💗💗الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
علایمت چی بود الان درمانت کامل شده؟

من پارسال بچه دوماهمو از دست دادم برای همین حال روحیم وخیم شده بود همش دپرس بودمو گریه میکردم و همش ساکت بودم 

بعد ک ب روانشناس مراجعه کردم گفتن افسردگیم ریشه داره و با فوت بچه بدتر شده چند ماه با ایشون صحبت کردم ازم تست گرفتن و گفتن افسردگیت از اونی ک فکر میکردم بیشتره و باید قرص مصرف کنی 

علائمم  ک کلا ساکت بودم‌تو جمع خیلی نمیخندیدم زیاد میرفتم تو فکر و همش تو ذهنم میومد ب بچهام آسیب بزنم یا مثلا پشت رول ک  میشستم دلم  میخواست ماشینو بندازم زیر کامیون البته این افکار قبل از فوت دخترمم بود بعدش بیشتر شد 

الان خداروشکر دیگ اون افکار رو ندارم 

از علائمم دیگشم ک خیلی منو اذیت میکرد کسلی و بیحالی بود اصلا حوصله هیچ کاریو نداشتم و فقط کل روز درحال خوابیدن بودم

گلم نماز اول وقت و خوندن سوره یس بعد از نماز صبح و هدیه کردن به امام زمان،خیلی موثره .بعد یه پیجی هست چندتا عرقیجات گذاشته که خیلی تاثیر داره میتونی خودت بخری و قاطی کنی و روزی یه لیوان بخوری .این پیجش 

Amir zamani hakim برو پست مربوط رو نگاه کن .یه چیز دیگه اینکه حرز امام جواد هم براتون خوبه همراهتون باشه  .امیدوارم کمکی کرده باشم 

متاسفانه منم درگیر شدم.( به خاطر مشکلات خانوادگی ) تازه ۴ روزه دارو مصرف میکنم.

دلوکستین ۳۰ و پروپرانول.

مدام بی حال و خستم . انگار جون داره از بدنم درمیاد. کلافه شدم فقط دوست دارم بخوابم...

تست تیروییدم می‌خوام بدم چند روز دیگه 

خدایا عاشقان را غم مده...شکرانه اش با من
من پارسال بچه دوماهمو از دست دادم برای همین حال روحیم وخیم شده بود همش دپرس بودمو گریه میکردم و همش ...

چه شرایط سختی ، خدا بهت صبر و آرامش بده عزیزم

خدایا عاشقان را غم مده...شکرانه اش با من
من پارسال بچه دوماهمو از دست دادم برای همین حال روحیم وخیم شده بود همش دپرس بودمو گریه میکردم و همش ...

من اصلا ب نامزدم کشش ندارم شب غم سنگین رو سینمه ناامید مطلق مغزم دستور میده بمیر

منم یه مدت خییلی افسرده بودم

دلم میخواست فقط خودمو بکشم

راستش من هیچ روانشناس یا روانپزشکی نرفتم دوست نداشتم هیچ وقت برم و خواستم خودم یه کاری کنم و بلاخره خودمو نجات دادم طول کشید ولی خدا کمکم کرد

هر فکر منفی که اومد مث تبلیغ های اینترنتی که اصلا نگا نمیکنی و سریع میبندی، ببندش

به نکات مثبت فک کن

به خدا توکل کن، سخنرانی پناهیلن برا توکل رو گوش کن

به خدا نزدیک شو کلا

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
گلم نماز اول وقت و خوندن سوره یس بعد از نماز صبح و هدیه کردن به امام زمان،خیلی موثره .بعد یه پیجی هس ...

شدیدا موافقم با بحث معنویاتی ک گفتید

یه مدته نماز اول وقت میخونم و چله برداشتم خیلی خیلی حالم خوبه واقعا آرامش میده بهم👌