2789
عنوان

مادرشوهر

277 بازدید | 24 پست

بچه ها تو روخدا دعا کنین ما از اینجا بریم بخدا خسته شدم

مادرش نمیزاره زندگی کنیم

من حامله شدم سریع سقط شد ولی ب مادرشوهرم نگفتم چون دفه ی قبل ک سقط کردم بهم تیکه انداخت ولی خودش فال گوش وایساده بوده گوش داده بود فهمیده بود هی میگف مریضی چیزی هستی؟ینی من میدونم سقط کردی ؟سیم های تلفن مارو بخودش وصل کرده گوش داده۔۔‌‌

ب مامانم گفتم نگو بهش سقط کردم گفت ن نمیگم

حالا بعد چند ماه مادرشوهرم زنگ زده میگه میخای غذا بزارم شوهرم‌گف چطور گف خانمت سقط کرده واسه اون مادرش گف

چن بارگف بچه انداخته۔۔۔۔۔اخه اصلا زنگ زدن نداش اونم بعدکچن ماه فقط زنگ زد ب من تیک بندازه و منو مامانم دعوا کنیم ۔۔۔۔از مامانم بدم میاد بخدا ازش خسته شدم دیونس همه چیو ب همه میگه تازه میدونه مادرشوهر من بده۔۔۔۔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هووووف😑 

حالا چی گیرش میاد بهت تیکه بندازه😒

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
دوس نداره بچه دار شیم۔کلا دوس نداشته بچه هاش زن بگیرن

از من به تو نصیحت گلم 

شده تو خونه غم باد بگیر ولی حتی با مادرتم دردو دل نکن.

اگه شوهرتم متوجه کارهای مادرش هست و میدونه که بده

پس با مادرشوهرت برخورد اساسی ولی مودبانه کن

میشه برای شادی روح پدرم و آمرزشش صلوات بفرستین🙏🖤من هر موقع تو نی‌نی‌سایت امضایی رو ببینم که درخواست صلوات و دعا داره انجام میدم .حالا شماها هم برای من جبران کنین و برای پدرم دعا کنید.از همتون ممنونم.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمخدا پدرمو بیامرز و با شهدا محشورش کن. الهی آمین🙏🙏🙏🙏
از من به تو نصیحت گلم  شده تو خونه غم باد بگیر ولی حتی با مادرتم دردو دل نکن. اگه شوهرتم متوج ...

متوجه ک هست۔زنگ زد بهش گف ایندفه۔گف مثلا زنگ زدی الان چی بگی ب من؟من گشنه موندم از سقط تاحالا ؟الان چی شد؟

از من به تو نصیحت گلم  شده تو خونه غم باد بگیر ولی حتی با مادرتم دردو دل نکن. اگه شوهرتم متوج ...

بخدا هیچی گیرم نمیاد از اینک با مادرم حرف میزنم۔۔۔ولی دفه قبل مادرشوهرم زنگ زد ب مادرم گفته این قرص مرص میخوره؟دیونس؟من وشوهرم اویل باهم یکم اختلاف داشتیم هیچی بهش نگفته

گفتم چرا نگفتی مگ من بچت نیستم گف من از زندگیت خبر ندارم

من ساده ام تو دلم قبول کردم دیگ دردودل میکردم چ بدونم ربطی نداره اصلا منو دوست نداره در هرصورت از من دفاعی نداره بکنه