من میخوام سمبوسه درست کنم هیچکی دستور بهم نمیگه تاپیک زدم کسی نمیاد
من که واسه سمبوسه هر چی دلم بخواد میریزم بعدم میپیچم تو نون لواش سرخ میکنم، ی بار گوشت چرخ کرده و ادویه هایی که دلم می خواد و فلفل دلمه و رب و پیاز داغ
ی بار سویا و رب و پیاز داغ و فلفل دلمه
ی بار مرغ و سیب زمینی سرخ شده و قارچ و پیاز داغ و فلفل دلمه و ادویه ...
می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
سنوبسه که چیزی نداره عزیزم . سیب زمینی ها رو اپز کن بعد رنده کن بعد با مقداری گشنیز نمک ادویه جات بعد نون ها رو به صورت نواری تکه کن وقتی بعد مثلثی شکل بده .
میتونی سوسیس و پنیر پیتزا هم بزنی برا خوشمزه تر شدنش
یه مدل دیگه هم هست وقتی سیب زمینی ها رو اپز کردی بعدش پیاز رو خورد کن با مقداری مرغ تفت بده وقتی که خوب سرخ شدن سیب زمینی ها رنده شده رو بهش اضافه کن و ادویه جان و تمام.
مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج
من گوشت چرخ کرده با فلفل دلمه ادویه ها سرخ رب میزنم سیب زمینی ابپز با گشنیز جعفری گوشت چرخ کرده قاطی میکنم میذارم بمونه بعد فلفل دلمه ها بعد در میارم تو نون لواش میپیچم دو طرف مواد که تو نون میذارم کالباس و پنیرپیتزا میذارم عالی میشه