2777
2789
عنوان

😕دختر خالم..

274 بازدید | 24 پست

بچه ها من خالم واسه پسرش  اومد خاستگاری ولی ده سال بزرگتر بود ازم و ردش کردم

امروز دیدمشون دختر خالم  بزرگه ب مامانم سلام کرد من سلام کردم جواب نداد

منم بدم اومد ب خالم سلام نکردم و اون یکی دختر خالم و رومم اونور کردم 

حالا مامانم میگ باید سلام میکردی  😕

کار اشتباهی کردم؟

صبـر که من می‌کنم افشـردن جآن اسـت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت چی فکر میکنی؟🙄

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                

بله قطعا کار بدی کردین 

شما خودت داری ازون کار به عنوان یه کار بد  میگی  بعد خودت همون کارو تکرار کردی اونم برای خالت که بزرگتره

بی احترامی کردی   زنگ بزن عذر خواهی کن اگه میخوای 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

نه کار خودشون جواب دادی از الان اینجورین  وای بحال اون موقع که عروسشون می‌شدی .خوب کردی رد کردی از قدیم گفتن هرکه عروس خاله شد جزغاله شد 😁😁😁😁

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
اره ب خالت چ ربطی داشت ب اون یکی باید بی محلی میکردی

خب خالمم از اون موقع طلبکاره یموقع مامانم زنگ مبزنه شوهر خالم برمیداره و اصن حرف نمیزنه

من چن سال با این مشکل دستو پنجه نرم کردم 😂پسرخالم دو دفه ازدواج کرده هنوز که هنوزه خانوادگی بامن سرسنگینن😐😂توکه خوبی من اینقد تهمت شنیدم از خالم 💔

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
نه کار خودشون جواب دادی از الان اینجورین  وای بحال اون موقع که عروسشون می‌شدی .خوب کردی رد کردی ...

منم همبن فکرو.کردم باید.چشم بله قربانشون.میشدم

من چن سال با این مشکل دستو پنجه نرم کردم 😂پسرخالم دو دفه ازدواج کرده هنوز که هنوزه خانوادگی بامن سر ...

متاسفم واسه این ادما

بله قطعا کار بدی کردین  شما خودت داری ازون کار به عنوان یه کار بد  میگی  بعد خودت هم ...

درسته ولی حق ندارن طلبکارانه رفتار کنن وای.ب اون وقت عروسشون میشدم ی چی مخالفت میکردی اینجور رفتار کنن وقتی منطق ندارن

متاسفم واسه این ادما

فک کن من ۱۵سالم بود این حرفو زدن تا الان که ۲۳سالمه همونجورن 😐خیلی وقته بیخیال شدم حتی برام مهم نیس زندن یانه توام مث من باش اهمیت نده 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️