2777
2789
عنوان

بیایین این چیه من هک شدم؟❌عکس

150 بازدید | 18 پست

این برنامه واتساپه که کنار واتساپ اصلیه رو من تو گوشیم ندارم اما تو شریت که میرم کنار واتساپمه ۴ مگه من اصلا تو برنامه های گوشیم ندارمش کسی میدونه چرا تو شریت مشخصه؟

امکان داره واتساپمو هک کرده باشن؟!

سمت راستیه رو ندارم کوچیکه 

وا

چ ربطی ب هک داشت

اهدای عضو،اهدای زندگی💚🌱من حامی اهدای عضوم💝    #عشقپلیسی ام...تُ مَرا جانُ جَهانی♥️                                "باگ انسانیت فقط اونجاش ک تو اوج منطق دلت میلرزه"            *کار هک دیگ انجام نمیدم*                                                                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واتساپ هک نمیشه کلا خواهر

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

تو اکانت وات فقط ی نفر میتونه باشه

هک شده باشی اکانت از رو گوشی خودت میپره

اونم ک میگی تو شریته دیگ

اهدای عضو،اهدای زندگی💚🌱من حامی اهدای عضوم💝    #عشقپلیسی ام...تُ مَرا جانُ جَهانی♥️                                "باگ انسانیت فقط اونجاش ک تو اوج منطق دلت میلرزه"            *کار هک دیگ انجام نمیدم*                                                                                                   
شما دارین تو گوشبتون؟ اخه مخفی هم نیست تو کوشیم هم نیست تو شریت مشخصه 

احتمالا قبلا فرسادیش از شریت

هیچ ربطی ب هک نداره

میشه گوشی طرف دستت باشه رمز بزنی

نفهمیدم

ینی گوشیت دست یکی باشه واس واتت رمز بزنه؟🙄

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
احتمالا قبلا فرسادیش از شریت هیچ ربطی ب هک نداره

عزیزم تو قسمتیه که من برنامه هارو دارم 

نه اونجایی که دریافت کردم 

اون قسمتی کا کل صفحه برنامه های خود گوشی هست

نفهمیدم ینی گوشیت دست یکی باشه واس واتت رمز بزنه؟🙄

مثل تلگرام دیگه 

میتونن وات رو نصب کنن تو گوشیشون بعد تو گوشی ما پیام میاد که رمز، اگه گوشی  دستشون باشه میزنن اون رمزو تو گوشی خودشون و واتساپ ما بالا میاد واسشون