2821
2789
عنوان

سقط جنین

67 بازدید | 9 پست

سلام دوستان یه نکته خیلی مهم درموردبچه دارشدن هست که بله شرایط اقتصادی بده شرایط روانی جامعه و...هم همچنین وکسی که برای بچه دارشدن اقدام میکنه بایدفکرهمه این هارو بکنه یعنی امادگی اقتصادی وروحیش روهم داشته باشه وسنش هم برای پدریامادرشدن مناسب باشه اما کسی که ناخواسته باردارشده به همین راحتی نمیشه گفت سقط کن همونطورکه درمورداینده بچه مسئوله واین بچه رو خیلی هاتون معتقیدبه دنیابیاددربرابرخرابی ایندش مسئوله امااون بچه تقدیرش چیده شده قلب داره زنده است پس سقطش هم یعنی خودخواهانه درموردمرگش وکشتنش تصمیم گرفتن پس نکته اول اینه که این پدرومادرقبل ازبارداری ناخواسته بایدحواسشون رودراینموردجمع میکردن نه الان که باردارشدن بااین توجی که نمیتونم درمورداینده یک موحود دیگه تصمیم بگیرم تصمیم به مرگش بگیرم پس به راحتی به یه مادرنگیدبچت روسقط کن

خیلی ناراحتم ناخواسته باردار شدم تازه فهمیدم، قرار نبود اینجا باردار بشم اما خب سنمم بالاست و داره دیر میشه و دخترم تنها میموند اگه نمیشدم حالا دور و برم خیلی ها کرونا گرفتن شوهرم ناراحته میگه اگه کرونا بگیریم و تو حامله باشی چطور میخوای خودتو درمان کنی بهتر نیست تا اولشه سقط کنیم؟! 😔😔😔

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
خیلی ناراحتم ناخواسته باردار شدم تازه فهمیدم، قرار نبود اینجا باردار بشم اما خب سنمم بالاست و داره د ...

والله من بالانظرکلیمو گفتم عزیزم به نظرمن اگه خیلی برات مهم بودحامله نشی بایدقبلش خیلی مراقب میبودی ولی الان که اتفاق افتاده دیگه به نظرم حق تصمیم گیری درموردمرگ وزندگیشونداری عزیزم پسپاربه سرنوشت خودش چی رقم بزنه یکمم بیشتررعایت کن این مدت کرونانگیری

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

والله من بالانظرکلیمو گفتم عزیزم به نظرمن اگه خیلی برات مهم بودحامله نشی بایدقبلش خیلی مراقب میبودی ...

ماه پیش کیست داشتم احتمال بارداری ندادیم اولین بار بود جلوگیری نکرده بودیم بعد زایمان دخترم، فک نمیکردم بشه 😔😔، از طرفی خودمم از کرونا میترسم 

خیلی ناراحتم ناخواسته باردار شدم تازه فهمیدم، قرار نبود اینجا باردار بشم اما خب سنمم بالاست و داره د ...

وای عزیزم برای چیزیکه هنوز اتفاق نیفتاده میخوای موجودی که. وجود داره و اتفاقی که افتاده رو کنار بذاری ؟؟؟ انشالا کرونا نمیگیرین خب رعایت کنین عوض اینکه بچه رو سقط کنین

وای عزیزم برای چیزیکه هنوز اتفاق نیفتاده میخوای موجودی که. وجود داره و اتفاقی که افتاده رو کنار بذار ...

ما خیلی رعایت میکنیم شوهرم ترس داره خیلی، نمیدونم چرا.... منم الان ناراحت شدم از حرفش اونم گفت بد برداشت کردی و رفت بیرون که شیرینی بگیره بیاد برا آشتی 

ماه پیش کیست داشتم احتمال بارداری ندادیم اولین بار بود جلوگیری نکرده بودیم بعد زایمان دخترم، فک نمیک ...

خودسقطم بدنتوضعیف میکنه عزیزم احتمال کروناروبیشتر خوداسترس براکرونابدتره رعایت کن عزیزم ولی اینقدرم استرس نداشته باش

ما خیلی رعایت میکنیم شوهرم ترس داره خیلی، نمیدونم چرا.... منم الان ناراحت شدم از حرفش اونم گفت بد بر ...

خب پس ناراحتی نداره انشالا که خیره اصلا به سقطش فکر نکنین عزیزم کرونا معلوم نیس تا کی هست اصلا چرا باید زندگی نکنین ؟ همین که رعایت میکنین کافیه