2777
2789
عنوان

دهم ریاضی بیاید

2673 بازدید | 11 پست

من میخوام واسه دهم کتاب بگیرم و هدفم تسته ، تست ابکی و هلو نباشه، تستای خیلی سخت چون پایم خیلی قویه 

کتاب سطح بالاااااااا و تست دار معرفی کنید ...

هر درسی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سطح بالاعه؟ خیلی از کتابارو دیدم اسونه من سخت میخوام میشه ازشون بپرسی؟

میگه این خوبه سخت داره اسان داره متوسط داره میگه خوبه 

بعد خیلی سخت هم کتاب تیزهوشان دهم ریاضی سختن 

برای کتاب های سطح بالای ریاضی،آی کیو و علامه حلی کتابهای خوبین.من نردبام ریاضی رو هم داشتم به عنوان کتاب سطح بالا،ولی برای کنکور جالب نیست به نظرم.

آی کیو مخصوصا یازدهم و دوازدهمش👍

انتشارات علامه حلی برای خیلیا شناخته شده نیست،ولی تست هاش مخصوص استعدادهای درخشانه.تا دوره ی من دهم و یازدهمش اومده بود،از ۱۲ خبر ندارم اومده یا نه.

برای جمع بندی سال آخر،کتاب موج آزمون نشرالگو و ریاضی پلاس مهروماه کتابهای خوبین.

کلا برای هر درس اختصاصی آی کیوی گاج اومده،میتونی اونا رو بررسی کنی.

برای شیمی،کتابای میکرونقره ای هم تست های خلاقانه ای دارن.مبتکران شیمی،درسنامش کامله،تست هاش هم سطح بندی داره.آسون و متوسط و سخت.

فیزیک هم به نظرم بهتره اول میکرو نقره ای گاج رو بزنی و بعدش کتاب مورد علاقه ی من،نردبامممم.نردبام تو درس فیزیک عالی عمل کرده.تست هاش طوری هستن که باید مفهوم رو عمیق درک کرده باشی.

کلا سری کتاب های نردبام خیلی سبز(ولی نه تو همه ی دروس)،آی کیو گاج ،در بعضی دروس میکرو گاج،انتشارات علامه حلی که مخصوص استعدادهای درخشانه، جزو کتب سطح بالا هستن برای کنکور.

یه نکته ای رو بگم.برای کنکور مهمه که تمرین و تکرار داشته باشی.اینطور نباشه که بگی این تست ها رو بلدم و تمام.تو بازه های زمانی مختلف باید تکرار کنی و تست های همون مباحث رو بزنی.برای کنکور سرعت عمل و مهارت تست زنی نیازه که با تست های زیاد این مهارت به دست میاد.

موفق باشید.