2777
2789
عنوان

تا حالا دیدین...

100 بازدید | 13 پست

اطرافیان فامیل دوست و آشنا زنانی رو دیدین که زندگی سخت و بدی داشته باشن ولی خود خانم زن موفق و باانگیزه ای باشه؟

مثلا خانمی شوهرش معتاد باشه بد باشه زندگی سختی داشته باشه ولی خودش زن موفقی باشه؟

ممکنه مثال بزنید و بگین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره

همسایمون اسمش گلناز بود قشنگ یادمه

شوهرش معتاد بود و خونه نشین

خودش هم کار میکرد و هم سرویس مدرسه دخترا بود

به خودش میرسید همه جا میرفت همه مدل لباس میخرید

روزی یه مانتو جدید می پوشید

شوهرشم که تو عالم خودش بود

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

بله یه خانمی رو میشماسم ۳تا پسر داشت شوهرش معتاد شد افتاد زندان این خانم بچهاشو بزرگ کرد سرکارم میرفت همزمان پسرش بزرگ شد رفت سرکار با مامانش پولاشونو گذاشتن روهم خونه خرید واسه پسرش زنش داد عروسیشو گرفت الانم پسر دومشو عقد کرده همیشه بهش افتخار میکنم بااینکه خیلی غریبس

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
میشه یه خلاصه بگی چه جور بوده

منم درس نمیدونم با دوستای بابام میرفتیم بیرون تعریفشو شنیدم مث اینکه شوهرش کار نمیرفت مواد میکشید بچه هاشو میزد زنشو میزد زنه بیچاره سردر گم اصن یه وظی دیگ یروز میره داخل یه انجمن خیریه با حقوق خوب کار میکنه بعد دیگ دستش الان تو جیب خودشه 

عکس پروفم خودمو عشق جدیدمیم:/❤
میشه یه خلاصه بگین ازش

خاله ام همسرش معتاد بود افتضاح بود ونبودش فرقی نداره سر کاررفت دوتا دختر دانشگاه فرستاد خونه خرید یکی دخترهاشو شوهرداد الان هرسه تاشون شاغل هستن زندگی موفقی دارن خداروشکر

دین من انسانیت است......☘❤https://harfeto.timefriend.net/16634173473203

منم انگیزه زندگی ندارم😔

یه شوهر معتاد

بود و نبودش یکی

سه روز خوابه سه روز بیدار

هیچ پیشرفتی طی این سالا نداشتم

دلم میخواد درس بخونم ارشدمو بگیرم

برم سرکار

ولی آرزو به دل همه چی موندم😔

دل و دماع ندارم😔