2777
2789
عنوان

با جنبه ها بیان

79 بازدید | 15 پست

چرا سقط بین مردم انقد راحت شده ؟ اونی که درباره مرگ و زندگیش تصمیم میگیریم یه موجود زندس که قلب داره . انقد ناراحت میشم وقتی می بینم بخاطر فقط احتمال سندروم داون یا هر عقب موندگی دیگه بچه رو سقط میکنن . اون موجود بی دفاعی که از بین میبرینش قلب داره ....

اتفاق های خوب ایز لودینگ 😉😎💗

این همه انسان که سندروم داونن . مگه میشه بری همه شونو بکشی چون عقب موندن ؟

فقط چون جنین رو نمی بینیم راحت درباره کشتنش تصمیم میگیریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه یه بچه ای به دنیا بیاد که سالم‌نباشه به نظر تو کار درستیه حرفت غیر منطقیه واقعا

اون دیگه به وجود اومده . سقطش از نظر اخلاقی و شرعی درست نیست

منم مخالف سقطم. هر موقع میبینم کسی به خاطر مشکل جسمی بچه شو میکشه دلم آتیش میگیره. ولی خب گاهی خودمو تو موقعیت میذارم حق میدم. با خودم میگم شاید دنیا نیاوردنش لطف بزرگی در حقش باشه. 

اون دیگه به وجود اومده . سقطش از نظر اخلاقی و شرعی درست نیست

عزیزم وقتی یه بچه ای که از لحاظ پزشکی سالم‌نیست به دنیا بیاد مقصرش همون شخصیه که اونو به دنیا اورده اون بچه حقشه که زجر بکشه اونم فقط به خاطر یه سری عقاید بی پایه و اساس 

خواهشا قبل از حرف زدن یکم فکر کنیم 

فقط به این سوال جواب بدین اگه اون توانایی دفاع از خودش رو داشت یا دنیا اومده بود هم انقد راحت از مر ...

عزیزم یه لحظه خودتو تو موقعیت اون بجه بذار. ببین از والدینت چه توقعی داشتی. 

من مخالف سقطم. ولی اگر جای اون بجه ها بودم، میگفتم کاش قبل تولدم پدر و مادرم منو از بین میبردن که انقدر زجر نکشم و تحقیر نشم. 

ما شعور و فرهنگ برخورد با افراد معلول رو نداریم و با رفتار و نگاهمون عذابشون میدیم. 

فقط به این سوال جواب بدین اگه اون توانایی دفاع از خودش رو داشت یا دنیا اومده بود هم انقد راحت از مر ...

اون بچه اگر توانایی انتخاب داشت، به احتمال زیاد خودش دنیا نیومدن رو انتخاب می‌کرد 

اون بچه اگر توانایی انتخاب داشت، به احتمال زیاد خودش دنیا نیومدن رو انتخاب می‌کرد 

بچه های داون متفاوتن

خیییلی مهربون و ساده ان . من که نمی تونم با پیش داوری کسی رو از زندگی محروم کنم . حتی ما قهرمان المپیک داشتیم که داون بوده

عزیزم وقتی یه بچه ای که از لحاظ پزشکی سالم‌نیست به دنیا بیاد مقصرش همون شخصیه که اونو به دنیا اورده ...

افراد معلول زیادی داریم که هم موفقن هم با اعتماد بنفس . جای کشتن اونا باید فرهنگ سازی کنیم بین خودمون آدمای سالم ولی به لحاظ فکری داغون