2777
2789
عنوان

عاشق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1224 بازدید | 129 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدم شوکه شدم یعنی عاشقی انقد سخته😲

اينارو ول كن

ى فكر بردار برا تاپيكام😕

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
من باتو حرف نمیزنم دیع مگ دیشب کات نکردیم چرا مزاحمم میشی برو ب اورجینالات برس

رفتيمممم🚶🏽‍♂️🚶🏽‍♂️🚶🏽‍♂️🚶🏽‍♂️

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

☺☺

دوست ندارم !!نه دیگه دوست ندارم!!! دیگه اطمینان به چشمای لوست ندارم *:..。o○  F  ○o。..:*عشق من به تو مثل شمردن ستاره هاست شاید فک کنی بی نهایت ولی فقط وقت تلف کردنه ➷➷چشمات برای من مثل ستاره های آسمون میمونه🫠ی دخترم که فن تعصبی نیماره

همه عاشقن چرا؟😂

یکی عاشق جانی دپ هست یکی عاشق نیمار.

چندوقت پیشم تو یه تاپیک یکی عاشق فرزاد فرزین بود داشت بخاطر رفتنش گریه میکرد منم هی بهش دلداری میدادم که نگران نباش نمیره🤣🤣🤣🤣

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
امضات لاو دارع😂😂😂

جاااااااان  

لاو تويى لعنتى

امضام اداتم نميتونه دربياره حتى

2827
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز