2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر قد خودت چنده؟؟

۱۵۸

البته هنوز زیر ۱۸ سالم

هَمرهِ موج میـ شَوَم راهیِ اوج میـ شَوَم ^^                                دختر  باهوش و عاشق درس و کتاب :)  INTP ♡    
واکسن نزدین؟

شوخی کردم ابجی بیخیال من شو🤣🤣🤣

تنهاجایی که دردودل میکنم نی نی سایته این اخرین خطمه لطفا نی نی یارجان هیچوقت منو نترکون فقط بهم اخطار بده من خیلی دلم شکسته تنهادلخوشیمو ازم نگیر😔😔

۱۶۰😊

هفتمین کاربریمه🥴                                                                  با هر کی مثل خودش🤞🏻                                                         به آرزوهام قول رسیدن دادم 😉                                               فمنیست هستم و اگه نظراتم ناراحتت میکنه ریپلای نزن که اعصاب جفتمون راحت باشه🙃
خب حالا پسر با اين قد دختر با قد چند مناسبشه ؟ البته تناسب اندام داره پسر و ورزشكار هست نه چاق

پسر ۱۷۳ خب دختر یکم کمتر مثلا ۱۷۰ 

مهم نیست یکی پزشکی بخونه یا مهندسی،مهم اینه اول انسانیت بخونه                                                      باحیوانات مهربان باشیم...

قد ۱۶۰ 

وزن ۷۶ بودم یک سال  ودو ماه پیش که تازه زایمان کرده بودم الان نمیدونم 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
چرا اینقدر چاقی ؟؟؟ رژیم بگیر بابا

🤣🤣

تنهاجایی که دردودل میکنم نی نی سایته این اخرین خطمه لطفا نی نی یارجان هیچوقت منو نترکون فقط بهم اخطار بده من خیلی دلم شکسته تنهادلخوشیمو ازم نگیر😔😔
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز