2777
2789
عنوان

درخاست نامزدم

1461 بازدید | 72 پست

سلام بچه ها... شما اگ مادر نامزدتون یه حرفی بهتون زده باشه و شما ناراحت بشین.... منم احترامشو نگه داشتم. الان نامزدم ازم درخاست داره میگه بخاطر من زنگ بزن ب مامانم و ازش احوال پرسی کن... باید چیکار کنم؟ ولی من اینقد دلخورم که دلم نمیخاد اینکارو کنم 

بستگی داره چی گفته باشه 

مردان قوی نمیترسند از برابری ـــــــــ محمد رضا برخوردار 😉😁 استخوان‌های پرتقال گلویم را زخم کرده‌اندانگار همچیز عجیب شده و من باور نمیکنم!        ت خیلی قوی هستی چون...خیلی وقتا اشکاتو خودت پاک کردی وقتی کسی حتی حواسش نبوددر تنهایی با حال بدت مبارزه میکردی وقتی همه بهت برچسب بی معرفت زده بودن ولی تو ازشون دور شده بودی فقط چون نمیخواستی حال کسی رو بد کنیوقتی قلبت شکست، شکسته هاشو خودت جمع کردی با اینکه دستت زخمی شد ولی نخواستی کسی دیگه رو درگیر کنیخیلی وقت ها پر ترس بودی ولی قدم برداشتی به سمت هدف و دست نکشیدی ازشروز های سخت و مشکلات زیاد رو پشت سر گذاشتی، و از پس اونها هرطوری بود بر اومدیخیلی حرف ها شنیدی که دلت رو شکست ولی از مسیر دلسرد نشدیبهت گفتن تنبل در حالی که نمیدونستن داری با طوفان افسردگی مقابله میکنی که نمیزاره کاری بکنیافراد سمی زندگیت رو حذف کردی حتی با اینکه خیلی دوسشون داشتیت خیلی قوی و ارزشمندی و لایق عشق و محبتی لطفا خودت رو دست کم نگیر🙂🖤https://harfeto.timefriend.net/16360977726590  چالش حرف ناشناس من 😍😨😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه خیلی بده از الان هرچی میگن قبول کنی تجربه ثابت کرده اگ دیدی یکی بده از همون اول بزن تو ریشش خشکش کن

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

اگه جدا مقصر بودن و شما رو دلخور کردن تماس نگیر

احترام شما باید به اندازه مادرشون حفظ بشه. مدیریت رابطه شما و مادرشون هم با نامزد شماست

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
نزن از همین اول برای خودت ارزش قائل باش

امضات و کپی کدم بعد خوندم دایی😐

مردان قوی نمیترسند از برابری ـــــــــ محمد رضا برخوردار 😉😁 استخوان‌های پرتقال گلویم را زخم کرده‌اندانگار همچیز عجیب شده و من باور نمیکنم!        ت خیلی قوی هستی چون...خیلی وقتا اشکاتو خودت پاک کردی وقتی کسی حتی حواسش نبوددر تنهایی با حال بدت مبارزه میکردی وقتی همه بهت برچسب بی معرفت زده بودن ولی تو ازشون دور شده بودی فقط چون نمیخواستی حال کسی رو بد کنیوقتی قلبت شکست، شکسته هاشو خودت جمع کردی با اینکه دستت زخمی شد ولی نخواستی کسی دیگه رو درگیر کنیخیلی وقت ها پر ترس بودی ولی قدم برداشتی به سمت هدف و دست نکشیدی ازشروز های سخت و مشکلات زیاد رو پشت سر گذاشتی، و از پس اونها هرطوری بود بر اومدیخیلی حرف ها شنیدی که دلت رو شکست ولی از مسیر دلسرد نشدیبهت گفتن تنبل در حالی که نمیدونستن داری با طوفان افسردگی مقابله میکنی که نمیزاره کاری بکنیافراد سمی زندگیت رو حذف کردی حتی با اینکه خیلی دوسشون داشتیت خیلی قوی و ارزشمندی و لایق عشق و محبتی لطفا خودت رو دست کم نگیر🙂🖤https://harfeto.timefriend.net/16360977726590  چالش حرف ناشناس من 😍😨😂
بستگی داره چی گفته باشه 

گفته اوضاع کرونا خیلی خرابه 

یه مدت نیا خونمون 

منم بعد از این حرفش، دیگ نرفتم خونشون و زنگ نزدم. الان نامزدم میگه مامانم بخاطر سلامتی خودت این حرفو زده 😑😑و زنگ بزن و بیا خونمون. چیکار کنم واقعا؟ 

امضات و کپی کدم بعد خوندم دایی😐

نفر چندمی هستی ک اینکارو کرده😂💚

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
گفته اوضاع کرونا خیلی خرابه  یه مدت نیا خونمون  منم بعد از این حرفش، دیگ نرفتم خونشون و ...

نه دیگه وقتی صاحبخونه میگه نیا تو نباید بری،،،به همسرت بگو دعوتت کنه مادرشوهرت تابری.

بدین رواق زبرجد نوشته اند به زر،،،که جز نکویی اهل کرم نخواهد ماند😉🥰Turk qizi