2777
2789
عنوان

پای نی نیم

201 بازدید | 22 پست

همش عادت داره اینجوری بخوابه پاشوصاف کنی غرمیزنه واصلاخوشش نمیاد رو پاودستش ملحفه کشیده بشه اینقددست پامیزنه دست پاش بیادبیرون اینکه پاش اینجوری میکنه برابعدش حالت پاش تغییرنمیکنه؟یاپاشوعین من میذاره که پاش روان یکی لم بده

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نی نی منم اینجوری میخوابید.فک کنم طبیعیه

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

به خاطر پوشک هست به مرور خوب میشه همه همینطورن

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))

من ملدم دیگه بزار هرجور راحته بخوابه فسقلی من کی میاد دیگه صبرم تموم شده ایشالا سالم باشه همیشه عزیزدلم

خدایاشکرت ،99/11/29بی بی چکم مثبت شد،5ونیم صبح،99/11/30ازمایشم منفی شدش،99/12/2رفتم سونو ساک بارداری دیده شد،
نی نی منم اینجوری میخوابید.فک کنم طبیعیه

اهاممنون گفتم حالت پاش عوض نکنه بشه ازبس گیردادن پاش بایدصاف باشه

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
ای جااااان😂😍😍😍نگران نباش دختر منم عین نینیت می‌خوابید الان ۲سالشه

اهاپس مشکلی نیس

ای خدا چقدر نازه 🥺 خدا حفظش کنه فکر نکنم مشکلی داشته باشه خواهر منم کوچیک بود خیلی کج و کوله میخوا ...

عه😂